Tyttöenergiaa pursuava 2D-mätkintäsarja taistelee tiensä Steamiin / Uutiset / pelaaja.fi

Tyttöenergiaa pursuava 2D-mätkintäsarja taistelee tiensä Steamiin

14.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Viimeiset yhdeksän vuotta niin konsoleilla kuin kolikkopelihalleissakin 2D-taistelupelattavaa tarjoillut Arcana Heart -sarja on seuraavaksi kokeilemassa onneaan pc:llä. Syyskuun 29. päivä sarjan uusin pääosa Arcana Heart 3 on tömähtämässä Windows-version muodossa Steamiin, jonne pelin on tuomassa Guilty Gear- ja BlazBlue-pelien kehittäjänä parhaiten tunnettu pelitalo Arc System Works.

Steamissa Arcana Heart 3:sta myyntiin saadaan pelin paranneltu LOVE MAX!!!!! -versio, jonka pitäisi olla hieman tasapainoisempi mätkintäkokemus kuin mitä pelin alkuperäinen versio aikoinaan oli. Hahmoja pelistä löytyy kaikkiaan 23 kappaletta, joista kunkin kykyjä voi vielä muokata myös 23 erilaisella arcana-olennolla. Kutakin hahmoa pääsee käyttämään niin pelin perinteisemmissä pelimoodeissa kuin myös sen omissa tarinatiloissakin.

Aiemmin Arcana Heart 3:n LOVE MAX!!!!! -versio on ollut saatavilla niin kolikkopelihalleissa kuin myös PlayStation 3:lla ja Vitalla. Julkaisunsa se sai alkujaan viime vuonna, kun taas alkuperäinen Arcana Heart 3 täyttää pian jo kuusi vuotta.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja