Tyyliä, toimintaa ja arjen hulinaa – tältä näyttää kuumeisesti odotettu Persona 5 / Uutiset / pelaaja.fi

Tyyliä, toimintaa ja arjen hulinaa – tältä näyttää kuumeisesti odotettu Persona 5

5.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Atlus on viimein paljastanut pelikuvaa tulevasta Persona 5 -roolipelistään. Tuotoksesta julkaistu uusin traileri tarjoilee silmäyksiä niin pelin arkisempiin kuin toiminnallisempiinkin osuuksiin sekä myös yleiseen visuaaliseen tyyliin, jonka peli on omaksunut.

Myös pelin uusi hahmokaarti esittäytyy viimein laajemmin. Paljoa uusista persoonista ei vielä videon perusteella voida sanoa, mutta ainakin selvää jo alkaa olla, ettei tälläkään kertaa sarjan sankarijoukkio koostu erityisen myrtseistä naamoista.

Persona 5 on kehitteillä niin PlayStation 4:lle kuin PlayStation 3:llekin. Peliä ei ole vahvistettu vielä Eurooppaan, mutta Japaniin ja Yhdysvaltoihin sen odotetaan saapuvan vielä tämän vuoden puolella.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu

Tyylitaju kohdillaan.

Käyttäjän 2704 kuva
2704

Sillisalaatia.

Käyttäjän Retro kuva
Retro

Tulee kyllä kiire pelata edelliset osatkin läpi. Itselläni vasta Persona 3 FES menossa ja sekin aivan alkumetreillä. P4 Goldenkin jo odottaisi hyllyssä Vita TV peluutusta.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Kolme asiaa joita toivon:
1) Ps4:llä on parempi resoluutio/vähäisempi soro. (oli aika ps3 graffat tuossa.)
2) Tulee eurooppaan/suomeen.
3) Tulee olemaan hyvä.

Kun nuo toteutuu olen hyvin tyytyväinen. Ykkönen on se mitä vähiten kaipaan noista kolmesta, mutta nuo nyt oli ne toivomukset.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä Retro

Tulee kyllä kiire pelata edelliset osatkin läpi. Itselläni vasta Persona 3 FES menossa ja sekin aivan alkumetreillä. P4 Goldenkin jo odottaisi hyllyssä Vita TV peluutusta.

Aloin harkitseen uudelleen Vita tv:tä, vaikka Vitan Oled -näyttöä ei kyllä voita mikään. Paitsi tietenkin Oled -tv jos jollain sellaiseen on varaa.

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Edellinen osa nappasi puolitoista vuotta sitten meikäläisen kaikkien aikojen jrpg -rankingin sijan #1 Final Fantasy seiskalta. Ennen P4G:a edelliset kosketukset japsiropeihin oli PS2-ajoilta ja luulin olevani jo kypsä koko genreen. Harvoin sitä yksi peli elvyttää innostuksen samalla tavalla. Tämä pompsahti trailerin myötä heti kerralla odotuslistan kärkeen.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Persona 4 Golden oli yksi suurimmista pääsyistäni PS Vitan hankkimiseen. Odotukset korkeat Persona 5:ltä. JRPG on alkanut peligenrenä kiinnostaa aina vain enemmän: Rakastin myös Ni No Kunia enemmän kuin uskalsin odottaa.

Persona 4 oli siis ensikosketukseni Atluksen Persona-pelisarjaan. Vei mennessään. Japanissa osataan.

Käyttäjän Kakkuonhyvaa kuva
Kakkuonhyvaa

Odotan kuin tuhatta kuuta.