Tyylikäs animaatiotraileri tutustuttaa uusien Pokémon-seikkailujen maailmaan

Länsimaat saivat englanniksi käännetyn version ihastusta herättäneestä Pokémon Black ja White 2 -pelien animaatiotrailerista.

9.8.2012 14:30

Pokémon Black ja White 2 -pelejä animaation voimin esittelevä erikoistraileri on saanut viimein oman versionsa myös länsimaissa. Videolla esitellään läpi useita alueita ja hahmoja, joilla on todennäköistä rooli jos toinenkin myös itse pääpelissä.

Trailerin alkuperäinen versio julkaistiin Japanissa jo muutama kuukausi sitten. Tuolloin se kuitenkin oli ihmeteltävissä vain nipponiksi.

DS:n uudet Pokémon-seikkailut saapuvat Euroopassa kauppoihin lokakuun 13. päivä. Pelit sijoittuvat jo edellisosissa nähdylle Unova-alueelle, joka on kuitenkin kokenut muutamia muutoksia sitten viime seikkailun.

Mikäli alkuperäinen Pokémon Black tai White löytyy kokoelmista yhden ylimääräisen DS:n tai 3DS:n kera, tarjoavat pelit lisäksi hieman myös lisäpuuhasteltavaa. Niin sanottua Memory Linkkia hyödyntämällä pelaajat voivat siirtää aiemman seikkailunsa tietoja jatko-osaan, mikä tuo uuteen seikkailuun koettavaksi muun muassa ylimääräisiä takaumia ja pieniä lisätapahtumia.

Linkki traileriin

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa