Tyylitelty avoimen maailman toimintapeli Tokyo 42 paljastui konsoleille ja pc:lle – tässä julkistustraileri

Palikkainen tulevaisuuden Tokio toimii lennokkaan toiminnan keskiönä ensi vuonna Tokyo 42:ssa.

5.9.2016 21:13

Kahdesta veljeksestä koostuvan lontoolaisstudio Smac Games on tuonut julkisuuteen debyyttipelinsä Tokyo 42:n. Avoimen maailman toimintaan nojaavan pelin on näin ennakkoon mainittu ottaneen inspiraatiota erityisesti Wormsin, ensimmäisen Grand Theft Auton, Syndicaten ja Monument Valleyn kaltaisista tuotoksista, mutta loppujen lopuksi se vaikuttaisi olevan silti varsin omanlaisensa kokemus.

Pelaaminen Tokyo 42:ssa tapahtuu eräänlaisesta isometrisestä kuvakulmasta erilaisia räiskintää ja hiippailua tarjoavia tehtäviä tehden. Tokyo 42:n räiskintäosuuksissa lentävien luotien kuvaillaan olevan vahvasti sidoksissa pelin fysiikkateknologiaan, kun taas hiippaileminen onnistuu naamioitumalla esimerkiksi väkijoukkojen sekaan.

Yksinpelitilan lisäksi Tokyo 42:sta löytyy myös moninpelitila, joka sotkee edelle mainittuja elementtejä kilpailulliseen areenaräiskeeseen.

Kehitteillä Tokyo 42 on niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin ensi vuotta ajatellen. Pelin julkaisee aiemmin muun muassa Frozen Synapse -taktikointisarjan luonut Mode 7 Games, jolle kyseessä on ensimmäinen kerta, kun se on tuomassa kauppoihin jonkin muun kuin sen itse luoman pelin.

Lähde: Mode 7 Games, PlayStation Blog

Lisää luettavaa