Assassin’s Creed -pelisarja ei välttämättä palaa enää vuosittaisten julkaisujen rytmiin, julkaisija Ubisoft on kertonut.

Vuodesta 2007 alkaen julkaistuun Assassin’s Creed -pelisarjaan on julkaistu vuodesta 2009 saakka uusi osa joka vuosi. Ubisoft paljasti kuitenkin äskettäin, että pelisarjan varsinainen pääsarja pitää tänä vuonna välivuoden. Nyt Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot on kertonut, ettei toodennäköisesti vuoden 2017 aikana palaava Assassin’s Creed -pelisarja välttämättä palaa enää vuosittaiseen julkaisurytmiin.

-Tavoitteenamme ei ole automaattisesti palata vuosikiertoon, vaan julkaista säännöllisin väliajoin, Guillemot kertoi.

-Koimme että oli aika antaa sille paljon aikaa, jotta kehittäjät voisivat todella kehittää pelisarjaa ja kaikkia mekanismeja ja varmistaa että veisimme sen seuraavalle tasolle. Tällä hetkellä näemme todella lupaavia asioita.

Kyselytuokion yhteydessä yhtiön talousjohtaja Alain Martinez kuitenkin totesi, että Assassin’s Creed voi palata myös tuttuun vuosirytmiin. Yhtiö kuitenkin lupaa, että pelit julkaistaan vasta sitten kun ne ovat valmiita, eikä vain aikataulujen vuoksi.

Lähde: Gameinformer

Lisää luettavaa