Ubisoft brändää Uplay+ -palvelun uudelleen - laajentaa pc:ltä muille alustoille / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoft brändää Uplay+ -palvelun uudelleen - laajentaa pc:ltä muille alustoille

28.10.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Ubisoft, Uplay+, Stadia, Amazon, Luna

Pelijätti Ubisoft on paljastanut uudistavansa Uplay+ -tilauspalveluaan.

Pc:llä tähän saakka tarjolla olleen Uplay+ -tilauspalvelun uudeksi nimeksi tulee Ubisoft+. Uudistuvan palvelun sisältö ei varsinaisesti muutu, sillä tilaajat saavat edelleen kuukausimaksua vastaan käsiinsä yli sadan pelin kirjaston, mukaan lukien tulevat Ubisoft-uutuuspelit. Muutoksen myötä Ubisoft+ laajenee myös muille alustoille. Loppuvuoden aikana Ubisoft+ -tilaajat pääsevät käsiksi Ubisoft-pelitarjontaan myös Amazon Lunalla ja Stadialla. Luna- ja Stadia -tarjontaan pääsee käsiksi ainakin toistaiseksi ilman lisämaksua.

Muutos on jatkoa aiemmin alkaneelle brändiuudistukselle, jonka yhteydessä myös Uplay-palvelun nimi muuttuu Ubisoft Connectiksi. Ubisoft+ laajenee Amazon Lunalle betatestin muodossa 10. marraskuuta alkaen.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Make-1991 kuva
Make-1991

Saisi tulla myös konsoleille pikapuoliin...

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Kuukausimaksulliset pelikirjastot on kyllä huippujuttu. Pääsee testaamaan lukusia pelejä pienellä maksulla. Tähän mennessä tullut ostettua liikaa pelejä vaikkakin alesta joita ei ole tullutkaan pelattua alkua pidemmälle vaikka arvostelut ja youtbevideot on tullut katseltua ennakkoon virheiden välttämiseksi.

Nostoja