Ubisoft ei saa tarpeekseen antiikin Kreikasta: avoimen maailman toimintaseikkailu Gods & Monsters esiteltiin / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoft ei saa tarpeekseen antiikin Kreikasta: avoimen maailman toimintaseikkailu Gods & Monsters esiteltiin

11.06.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2
Gods & Monsters

Ubisoftin E3 2019 -lehdistötilaisuus päättyi antiikin Kreikkaan sijoittuvan toimintaseikkailun julkistukseen.

Gods & Monsters on Assassin's Creed Odysseyn tehneen Ubisoft Quebec -tiimin piirrosmaiinen ja fantasiaelementtejä painottava avoimen maailman peli, jossa Fenyx-sankarin on kukistettava Tyfon-hirviö ja autettava kreikkalaiset jumalat takaisin Olympus-vuoren valtaistuimelleen.

Pelin kerrotaan sisältävän taisteluita, luolastoja sekä pulmahaasteita, joihin tartutaan Fenyxin omien luontaisten kykyjen ohella jumalilta saaduilla voimilla. Lyhyen julkistuvideon voi katsastaa ohesta.

Gods & Monsters julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille, Pc:lle, Uplay+:lle ja Stadialle 25. helmikuuta 2020.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ulkoasu kyllä ainakin miellyttää silmää! Hieno! Vielä pitäisi vain saada pelikuvaakin nähdä että tietää onko ollenkaan itseä kiinnostava sen osalta.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis
Lainaus zappah

Ulkoasu kyllä ainakin miellyttää silmää! Hieno! Vielä pitäisi vain saada pelikuvaakin nähdä että tietää onko ollenkaan itseä kiinnostava sen osalta.

Kotakun mukaan suljettujen ovien takana pidetty demo toi mieleen Breath of the Wildin antiikin Kreikassa.