Ubisoft Massiven tuleva Star Wars -peli kaipailee innokkaita pelitestaajia palkallisiin kokeilusessioihin.

Tarjolla on kahisevan lisäksi niin ruokaa, juomaa kuin herkkuja, mutta hommassa on ainakin näin suomalaisittain pieni ongelma. Massive kaipailee nimittäin ensisijaisesti Malmössä asustavia pelaajia.

Mikäli siis satut asumaan Malmössä, tai edes Skånessa, on tarjolla oiva tilaisuus sukeltaa pelinkehityksen maailmaan uuden, avoimen maailman tarinavetoisen Star Wars -seikkailun merkeissä. Mukaan voi ilmoittautua täältä.

Viime vuoden alussa julkistettu projekti pyörii ennakkotietojen mukaan Massiven omalla Snowdrop-teknologialla, johon nojaa myös studion toinen Disney-projekti, Avatar: Frontiers of Pandora.

Ubisoft-pomo Yves Guillemot kuvaili peliä alkuvuodesta ”rajoja rikkovaksi”, mutta ilmoitti samalla pelin olevan vasta varhaisessa kehityksessä, joten pelitestaajien kokeilema materiaali ei välttämättä ole vielä aivan valmiin tuotteen tasoista.

Mikäli Star Wars -pelit kuitenkin himottavat täältä koto-suomesta käsin, ilmoitti EA:n Respawn Entertainment vastikään julkaisupäivän tulevalle Star Wars Jedi: Survivorille. Kal Kestisin seikkailuja päästäänkin naputtelemaan varsin pian, sillä peli ilmestyy jo keväällä.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa