Ubisoft haluaa vastavalmistuneet taas töihin, myös Suomessa paikkoja tarjolla / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoft haluaa vastavalmistuneet taas töihin, myös Suomessa paikkoja tarjolla

9.01.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6
Ubisoft haluaa vastavalmistuneet taas töihin, myös Suomessa paikkoja tarjolla

Pelijätti Ubisoft on käynnistänyt haun vastavalmistuneille ja valmistumassa oleville suunnattuun Graduate Program 2015 -ohjelmaan.

Toista vuottaan pyörivän ohjelman tavoitteena on etsiä Ubisoftin kansainvälisiin studioihin työntekijöitä suoraan koulun penkiltä. Ohjelmassa etsitään sekä projektinvetäjiä että ohjelmoijia, joilla on korkeintaan vuoden työkokemus alan tehtävistä. Hakijoilla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto, ja heidän tulee valmistua ennen ohjelman alkamista syyskuussa. Tammikuun lopussa päättyvän hakujakson jälkeen hakijoille järjestetään paikallisia haastatteluita, teknisiä testejä sekä arviointeja.

Kahden vuoden ajan kestävään ohjelmaan haetaan nuoria osaajia sekä Ubisoftin pelistudioihin että muihin toimistoihin. Ilmaiseksi töitä ei tarvitse tehdä, sillä ohjelman esittelyn mukaan hakijoille tarjotaan alueen mukainen kilpailukykyinen palkka. Ohjelmassa on mukana tukku tuttuja Ubisoft-studiota ympäri maailman, mukaan luettuna kotimainen RedLynx, jonka Ubisoft hankki omistukseensa vuonna 2011.

Lisätietoja Ubisoft Graduate Program 2015:stä on tarjolla Ubisoftin blogissa.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

Viimeaikaisten Ubi-pelien perusteella, jos osaat tehdä torneja, paikka on sinun.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

liian hyviä ohjelmoijia ei varmaankaan hyväksytä tai sitten pitää opetella tekemään bugisia peliä jotta ubisoftin standardit säilyy

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Myöskin tässä on varmaan taka-ajatuksena hakea devejä jotka ei ole VIELÄ palaneet loppuun tuolla Ubin orjameiningillä.

Käyttäjän Diego McBonana kuva
Diego McBonana

Tietääkö ne siellä Ubisoftilla mitä on laadunvalvonta? Kuvittelisin, että asian parissa opintopisteitä kerännyt on melkoisen haluttua tavaraa Ubisoftilla.

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta

Jospa vaikka uutiseen liittyvä kommentti välillä:
Kuulosti omaan tilanteeseeni hienolta mahdollisuudelta ja olin jo tutkimassa hakuprosessia, kunnes huomasin että vaatimuksena on sitoutua työskentelmään ohjelman toinen vuosi ulkomailla, mikä ei perheelliselle kovin hyvin sovi. :(

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Toivottavasti uusilla tulokkailla on tarjota tuoreita ideoita niin ei tarvi koko ajan vaan kopioida muita tai kierrättää jo olemassa olevia omia ideoita pelistä toiseen.

Nostoja