Ubisoft heittää haasteen: pelaa uuden Trials-pelin demoa tarpeeksi hyvin ja saat kokoversion ilmaiseksi

Uusi Trials-peli on mahdollista saada pc:lle ilmaiseksi loppukuusta julkaistavaa pelin demoa pelaamalla.

7.7.2016 23:28

Ubisoft on pyöräyttämässä käyntiin erikoisen tempauksen koskien uutta Trials of the Blood Dragon -peliä. Heinäkuun 22. päivä julkaisija on tuomassa pelistä saataville virallisen pc-demon, jonka läpäisemällä pelaajat voivat ansaita Trials of the Blood Dragonin kokoversion itselleen täysin ilmaiseksi.

Ubisoft ei ole tarkalleen kertonut, mitä kaikkea Trials of the Blood Dragonin demo onkaan varsinaisesti vielä pitämässä sisällään ja kauanko se on pysymässä saatavilla. Yhtiön mukaan kaikki he, jotka kuitenkin läpäisevät demon maksimissaan 15 yrityksellä, ovat oikeutettuja ilmaisen Trials of the Blood Dragonin noutoon Uplay-kauppapaikalta.

Virallisesti Trials of the Blood Dragon on ollut ulkona kesäkuusta alkaen. Suomalaista Trials-sarjaa ja Far Cry 3: Blood Dragonin hölmöilyä yhdistelevä peli paljastettiin ensimmäistä kertaa E3-messuilla ja julkaistiin nopeasti kyseisen paljastuksen jälkeen. Sen on kehittänytTrials-sarjasta muutenkin vastaava suomalainen RedLynx-studio.

Ohessa Trials of the Blood Dragonin tuorein traileri. Pelaaja-lehden arvostelun pelistä voi lukaista tuoreesta heinäkuun numerosta.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa