Ubisoft huomauttaa: The Divisionin arvostelukappaleet jakoon vasta julkaisupäivänä / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoft huomauttaa: The Divisionin arvostelukappaleet jakoon vasta julkaisupäivänä

4.03.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
15
Ubisoft huomauttaa: The Divisionin arvostelukappaleet jakoon vasta julkaisupäivä

Ubisoftin mukaan Tom Clancy's The Division-arvosteluja on turha odottaa ennen pelin julkaisupäivää.

Koska peli on pohjimmiltaan verkkomoninpelikokemus, eikä sen palvelimia ole Ubisoftin sanoin mahdollista kansoittaa etukäteen samoissa määrin kuin julkaisupäivänä, myös pelimedia pääsee arvostelukappaleisiin käsiksi vasta samaan aikaan muiden pelaajien kanssa. 

Yhtiö kävi muistuttamaan pelaajia asiasta virallisesti oletettavasti sen takia, ettei pelin ensihetkinä julkaistuihin reaktioihin suhtauduttaisi varsinaisina arvosteluina. Ubisoft mainitsee ilmoituksessaan myös, että moni pian julkaisun jälkeen ilmestyvä artikkeli ammentanee materiaalia The Divisionin taannoisesta beetasta, mikä ei välttämättä kuvasta pelin lopullista olomuotoa.

Tom Clancy's The Division ilmestyy ensi viikon tiistaina 8. maaliskuuta, mutta pelin palvelimet aukeavat jo maanantai-iltapäivällä kolmelta Suomen aikaa. Peli on parhaillaan ennakkoladattavissa Xbox Onella ja pc:llä. PlayStation 4:llä vastaava toiminta alkaa sunnuntaina.

Lähde: Ubisoft, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

The Divisionin taannoisesta beetasta, mikä ei välttämättä kuvasta pelin lopullista olomuotoa.

hieman kummastuttavaa jos beta versiota muka vielä olisi mahdollista muuttaa tossa viikkojen aikana niin radikaalisesti

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hälytyskellot pitäisi soida tässä kohtaa.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah
Lainaus käyttäjältä frozen

The Divisionin taannoisesta beetasta, mikä ei välttämättä kuvasta pelin lopullista olomuotoa.
hieman kummastuttavaa jos beta versiota muka vielä olisi mahdollista muuttaa tossa viikkojen aikana niin radikaalisesti

Tietenkään ei ole. Tuo on silkka korulause mikä kuuluu jokaisen betatestin kylkeen.

Käyttäjän Sephrael kuva
Sephrael

Odottellaanpa sitten vaan niitä arvosteluita.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Osaltaan melkein jopa järkevää tekstiä (nettipeli, jonka kokee kunnolla vasta kun pelaajia) mutta pohjimmiltaan ihan pelkkää selittelyä.

Ärsyttää tämä nykyinen meno, ettei (kaikista peleistä) saada arvosteluja ulos ennen peliä. Minua se ei muuten haittaisi mutta kun porukka silti ostaa ennen kuin tietää mitä on luvassa ja näin oikeuttaa tuon. Mikäli ei ostaisi, niin ehkä myös arvostelut pistettäisiin ulos aiemmin kun haluttaisiin se porukka ostamaan ja samalla olisi isompi syy myös tehdä hyvä peli, kun halutaan hyvät arviot.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Kyllä tuli betaa kokeiltua ja huomasi ihan itse että arvosteluasteikolla hyvä-paska, tämä oli paska. Ei siinä enää mitään kriitikon ketaleen todennäköisesti väärää mielipidettä tarvita.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

taitaa useampi arvostelija antaa yli 8 pelkästään sen takia kun ubisoft ja vähän epäilen että pelaajakin antaa 8-9

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Ubisoft tekee loistavia pelejä, AC, FC, RM, The Division. Jälkimmäinen saa noin 8 arvosteluissa. Joten gurgi ja snaketus, kasvakaa jo. Mitä ihmeen kirosanoja EA, Activision, Ubisoft, Indie, Capcom, Square-Enix ym. oikein on?! Lakatkaa vinkumasta, valittamasta ja kokonaan pelaamasta! Aina sama saa**nan lapsellinen kiukuttelu kun kaveri kusi muroihin!

Käyttäjän jonchu kuva
jonchu

Tottakai arvostelut tulee kun peli julkastaa ku servutki sillon menee päälle. Miks pitäis aukasta servuja julkasioita varten. Siinähän pääsis jotkut pelaajatki pelaamaan jos joku onnekas päässy käsiks fyysiseen kopioon vähän ennakkoon... hyvä että kukaan ei pääse vielä levuttaa

Käyttäjän Core kuva
Core

Brink arvosteltiin aikanaan pelkän yksinpelisisällön mukaan kun moninpeliservut ei ollu saatavilla. Peli joka on käytännössä vain moninpeli pitkälti kuopattiin noiden arvostelujen perusteella mielestäni epäreilua. Olihan pelissä ongelmiakin..

Nostoja