Ubisoft hyvästelee vanhan konsolisukupolven yhtä poikkeustapausta lukuunottamatta / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoft hyvästelee vanhan konsolisukupolven yhtä poikkeustapausta lukuunottamatta

17.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Ubisoft on lopettamassa lähes tyystin työskenteleyn PlayStation 3:n ja Xbox 360:n parissa. Asiaan on tullut vahvistus suoraan yhtiön toimitusjohtajalta Yves Guillemotilta, jonka mukaan ainut vanhoille laitteille saapuva Ubisoftin pelisarja on enää Just Dance.

Tiedossa ei ole, vaikuttaako tämä mitenkään siihen, kuinka Ubisoft suhtautuu Wii U:ta kohtaan.

Vielä viime vuonna Ubisoft julkaisi useammankin pelin, jotka saapuivat pc:n, PlayStation 4:n ja Xbox Onen ohella myös vanhemmille laitteille. Näitä olivat Far Cry 4, The Crew, Child of Light, Watch Dogs, Just Dance 2015 ja Valiant Hearts. Se julkaisi tuolloin myös Assassin's Creed Roguen, joka saapui aluksi vain ja ainoastaan vanhoille konsoleille.

Just Dance 2015 oli peleisä ainut, joka saapui sekä vielä sekä Wiille että Wii U:lle.

Parhaillaan Ubisoftilla tiedetään varmasti olevan kehityksessä muun muassa sellaisia pelejä kuin Assassin's Creed Syndicate, The Division ja Rainbow Six Siege, minkä ohella tietenkin uusi Just Dance ja Watch Dogs ovat käytännössä myös varmasti vielä tulossa jossain vaiheessa. Lisää yhtiön tulevaisuudesta kuullaan virallisesti lisää ainakin kesäkuun E3-pelimessuilla.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ihan hyvä että keskitytään nykyiseen sukupolveen. Tosin sen verran voi aina olla joustoa että jos on jokin Valiant Heartsin tyylinen peli, joka toimii täysin myös vanhemmilla vehkeillä, niin voisihan ne vielä niillekin julkaista. Eli pelit jotka eivät kärsi jos se tehdään myös vanhemmalle sukupolvelle. Luulisi myös bisnesmielessä olevan loogista.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Hyvä uutinen.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Vihdoin. Ei enää vanha sukupolvi syö resursseja ja hidasta kehitystä

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Noh viimeinkin. Olisipa jo viime vuonna monet firmat siirtyneet kokonaan uudelle sukupolvelle. Shadow of Mordor ja moni muu peli kärsi kun vanhojen koneiden versiot jarrutti uusien versioiden kehitystä.