Ubisoft jakaa työntekijöilleen NFT:itä pehmittääkseen NFT-vastarintaa, lähteet kertovat / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoft jakaa työntekijöilleen NFT:itä pehmittääkseen NFT-vastarintaa, lähteet kertovat

7.02.2022 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
7
Ubisoft

Ubisoft jakelee kehittäjilleen NFT:itä rauhoitellakseen tokeneihin liittyviä huolia, tuore raportti kertoo.

Kotakun lähteet kertovat Ghost Recon Breakpoint -kehittäjille järjestetystä työpajasta, jonka tarkoituksena oli vastata NFT-epäileväisten työntekijöiden pelkoihin. Ubisoftin kerrotaan jakaneen tiimin jäsenille työpajan aikana erityisiä NFT-lippalakkeja juhlistaakseen sarjan 20-vuotista taivalta ja Ubisoft Quartz -alustan joulukuista avaamista. Julkaisija ei myöskään kutsu NFT:itä niiden tutulla nimellä vaan puhuu työntekijöilleen "digiteistä".

Kotakun aiempien reporttien mukaan useat pelijätin työntekijät ovat tyytymättömiä suuntaan, jonka yhtiö on ottamassa lohkoketjun maailmassa. Ubisoft-johtaja Nicolas Pouard kommentoi vastikään NFT-vastarinnan johtuvan vain siitä, etteivät ihmiset ymmärrä niiden hienoutta tai mahdollisuuksia.

Ubisoftin lahjoittama Ghost Recon NFT-lippalakkiRuutukaappaus työntekijöille jaetuista lippiksistä.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

Ainoa hieno asia NFT:ssä on että pystyy helposti välttämään niitä käyttäviä firmoja, joka taas pienentää tulevaa backlogia.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Ubisoft ei ole onnistunut tekemään uutta ei-mobiili Raymania kohta yhdeksään vuoteen ja haluaa kovasti yrittää tätä NFT-pelleilyä... no, eipä tarvitse yhtään mitään heiltä ostaa.

Käyttäjän BlazeAce kuva
BlazeAce

Jos oma työnantaja alkaa antaa NFT:itä työntekijöille niin sanon kyllä, että heittäkää vastaava määrä rahaa x hyväntekeväisyyteen ja jättäkää NFT minttaamatta. Jos firma alkaisi tehdä NFT:itä bisnesmielessä alkaisin kyllä vähintään etsiä töitä paikasta joka ei ole aikeissa tehdä blockchain sisältöä.

Tsemppiä Ubisoftilaisille.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Kova on usko tuohon Monopolirahaan kun uskovat että tuolla arvottomalla roskalla saisivat työntekijät lahjottua.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

"Rakkaudesta se hevonenkin potkii" taitaa olla Ubisoftin uusi motto. Ilmeisesti alaisten NFT-viha johtuu siitä, että ne on vaan kateellisia kun eivät omista yhtään. Liekö köyhyyttä vai tyhmyyttä, mutta ongelma on onneksi helppo ratkaista.

Setä Guillemot vähän raottaa mittaamattoman arvokasta NFT-lompakkoaan (eli luo muutaman virtuaalisen tokenin tyhjästä), niin eiköhän tämä tästä iloksi muutu. Quartz-markkinat oli joulukuussa saavuttaneet jo huikean 400 dollarin vaihtovolyymin, joten on työntekijöillä varmasti hymy herkässä, kun ovat päässeet tällaisen omaisuuden syrjään kiinni.

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

'Julkaisija ei myöskään kutsu NFT:itä niiden tutulla nimellä vaan puhuu työntekijöilleen "digiteistä".'

Ehdotan että Ubisoftin peleistä joissa on NFT-implementointi puhutaan jatkossa nimellä 'paskenteina'.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ymmärsinkö nyt oikein? Sen sijaan että saisi oikean lippalakin, jota pitää päässä ja joka suojaisi auringonsäteiltä, saavat työntekijät omistuskirjan digitaaliseen lippalakkiin?

Ja sen pitäisi saada ihminen NFT:n puolelle :DDD LOLLETILOL :DD En yleensä käytä näin paljon (ja huonolla tavalla) hymiöitä mutta nyt on pakko :DDDDD

Nostoja