Ubisoft käynnisti tämän vuoden E3-tilaisuutensa viime vuoden loppuhuipennuksella, kulttiklassikkopeli Beyond Good & Evilin seuraajalla. Toimintaa, seikkailua ja roolipelaamista yhdistelevästä Beyond Good & Evil 2:sta julkaistiin tarinatraileri, joka esittelee pelin monipuolista ja laajaa universumia.

Peli on käytännössä esiosa alkuperäiselle seikkailulle, ja se vie pelaajat System 3:n aurinkokunnassa. Pelin luvataan olevan kokoluokaltaan massiivinen, ja seikkailua voi pelata joko yksi tai ystävien kanssa verkossa. Trailerilla vilahtaa myös muutamia yllättäviä kasvoja, jotka ensimmäisen pelin ystävät varmasti tunnistavat.

Pelin trailerin lisäksi Ubisoft julkaisi myös videon, joka käy läpi trailerin yksityiskohtia ja taustoja.

Tilaisuudessa mainostettiin myös käynnissä olevaa Space Monkey -ohjelmaa, joka vie pelin kehittäjien ja fanien välisen yhteistyön nyt astetta pidemmälle. Yhteistyössä HitRECordin avulla taiteilijat ja artistit voivat luoda yhteistuumin sisältöä lopulliseen peliin, kuten julisteita, radiomainoksia ja musiikkia. Mikäli kiinnostus heräsi, yksityiskohtia alustasta lyödät oheisista videoista ja täältä.

Lisää luettavaa