Ubisoft julkisti Starlink: Battle for Atlasin – rakenna oma fyysinen avaruusaluksesi ja tuo se sitten peliin / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoft julkisti Starlink: Battle for Atlasin – rakenna oma fyysinen avaruusaluksesi ja tuo se sitten peliin

13.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Uusi lentoräiskintäpeli Starlink: Battle for Atlas on saanut julkistuksensa Ubisoftilta. Sitä työstää Splinter Cell -sarjaakin tehnyt Ubisoft Toronto tavoitellen sitä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Switchille ensi vuoden syksyksi.

Tietyllä tapaa Starlink on Ubisoftin vastaus Skylandersin ja Disney Infinityn kaltaisille lelupeleille. Keskeisenä ideana siinä on rakentaa omaa avaruusalustaan, mikä tapahtuu fyysistä pienoismallia kokoamalla. Erilaisilla osilla voi vaikuttaa esimerkiksi aluksensa aseistukseen ja jopa pilottiin, mistä pitäisi olla etua vaihtelevissa taisteluolosuhteissa.

Starlinkin ensitraileri antaa jo varsin havainnollistavan esittelyn pelin keskeisistä ideoista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ostan sata alusta ja laitan kaikki kiinni toisiinsa: pay to win! Joo, voisi kiinnostaa jos ei olisi lelurahastus-menoa. Tosin silloinkin vain jonkin verran, sillä ei tuo nyt niin erikoinen ole ja kovin geneerisenkin oloinen. No, nuorille ja muuten kiinnostuneille hienoja kustomoitavia aluksia hyllyyn, joilla voi vielä pelata. Se hinta vain taitaa tulla aika monella vastaan ja jää tuo paras osio, eli muokattavuus rajalliseksi.

Nostoja