Ubisoft kiskoo Wii-peleistä täyden hinnan / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoft kiskoo Wii-peleistä täyden hinnan

14.09.2006 // Kirjoittanut: LassiK
43

Ubisoftin Wii-julkaisupelit maksavat saman verran kuin Xbox 360:n ja PS3:n pelit, kertoo Pelaajalehti.comille nimettömänä pysyttelevä suomalainen jälleenmyyjä. Hinnat perustuvat pelitalon uuteen hinnastoon. Kuluttajahinnoissa pelit maksavat siis todennäköisesti 69,95 euroa.

Jälleenmyyjä arvioi kolme eri selitystä:

1) Ubisoft on kiirehtinyt hinnoittelussa, eikä ole odottanut Nintendon ilmoitusta kuluttajahinnoista. Mikäli Ubin pelit ovat 10 euroa Nintendon pelejä kalliimpia, myyjä ennustaa pelitalolle "melkoista katastrofia julkaisussa".

2) Nintendo on taipunut pelitalojen hinnoittelupyyntöihin Euroopassa ja Wii-pelien kuluttajahinnat ovat täällä Xbox 360/PS3-tasoa.

3) Ubisoftilla on tehty virhe hinnoittelussa.

Jälleenmyyjä pitää hyvin mahdollisena, että syynä hinnoitteluun on Nintendon salailupolitiikka. Lisää asiasta perjantaina klo 14 alkaen Pelaajalehti.comissa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Ai saatana. Paha uskoa, että Ubi noin paljon itsemurhaa haluaa ?

Mutta jos totta turisevat niin taitaa jäädä Ubin Wii-pelit hyllyä koristamaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Juu pitäähän tuo paikkansa... Itse tosin jämynä veikkaan ihan puhdasta hinnoitteluvirhettä. Ubin Suomen edustaja ei ainakaan uskaltanut sanoa juuta tai jaata asiasta. Katsotaan mitä Nintendo tekee...

- veribigboss -

Käyttäjän MasterTK kuva
MasterTK

Hyvä Ubi! Jatka samaan malliin! Olet aina ollut lemppari pelienkehittäjä minulle ja tulet olemaan jatkossakin....

Noh, kaipa ne tajuavat säätää hinnat kohdilleen ennen julkaisua.

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

Eihän kukaan tuollaisella hinnalla Wiin pelejä ala ostelemaan. No sama se, Ubisoft laskee joko mielellään tai vastahakoisesti niitä hintojaan. Jos kerran muiden pelit on 50 euron paikkeilla, heillä ei ole mitään varaa veloittaa "täyttä" hintaa.

Käyttäjän snap kuva
snap

Hyvin menee Ubilla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nyt tähän väliin vielä toinen kommentti suoraan jämykentästä: mikään toinen julkaisija (EA / Nintendo / Activision jne) ei siis ole vielä uskaltanut antaa tietoja kuluttajahinnoista paitsi Ubisoft.

Uskoisin että noihin tulee korjaus huomisen jälkeen kun Nintendo julkistaa omat hintansa. Toisin sanoen tuo Ubisoftin ennakkohinnoittelu perustuisi tällöin puhtaasti oletuksiin eikä suinkaan Nintendolta tulleeseen informaatioon...

Eipä siis hätäillä vielä vaan odotetaan huomista jooko? :)

- veribigboss -

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Wiin pelit halvempia kuin 60e??
Uskon kun näen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Joo-o, eipä taida Ubisoftin pelejä tässä talossa heti näkyä jos tohon hintaan alkaa myymää

Käyttäjän Tuhomursu kuva
Tuhomursu

Saavat olla melkoisen hyviä pelejä jotta oikeutetaan tuollainen hinta. Pelkkä kuriositeetti saattaa alussa riittää, mutta pitemmän päälle on melko hullunkurista - jopa siinä määrin, että PS3:n "sadaneuronpelit" vaikuttavat kohtuullisilta. Vähän kuin ostaisi Ladaan rakettipolttoainetta tankkiin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuhomursu:

Ehkä niin jos tämä hinta pitää paikkansa vain Ubisoftin peleissä. Mutta mitä tapahtuu jos huomenna ilmoitetaankin, että myös Nintendon julkaisupelit ovat saman hintaisia? Miten luulet reagoivasi sitten?

Nostoja