Ubisoft loikkaa karaokemarkkinoille Just Sing -bilepelillään / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoft loikkaa karaokemarkkinoille Just Sing -bilepelillään

29.07.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
1
Just Sing

Karaokepelit elivät kulta-aikaansa muutama vuosi takaperin, kun markkinoilla nähtiin liuta sangen suosituksi kohonneita laulupelejä. Ubisoft on päättänyt kokeilla, josko buumi saataisiin uuteen nousuun Just Sing -bilepelin avustuksella.

Just Sing sisältää yhteensä reilut 40 lisensoitua kappaletta. Monipuolisista valikoimista löytyy niin uudempaa pop-laulantaa kuin myös astetta klassisempia ikivihreitä. Tarjolla on esimerkiksi Sian Chandelier, Queenin I Want to Break Free sekä A-Ha:n Take On Me.

Kuten Sonyn Singstar, myös Just Sing hyväksyy lauluvälineeksi minkä tahansa iOS- tai Android-mobiililaitteen. Puhelimella voi nauhoittaa laulannan oheen videota, joten myös pienimuotoisten musiikkivideoiden luominen onnistunee käden käänteessä. Bileet saavat lisäväriä entisestään mikäli taloudesta löytyy PlayStation Camera tai Xbox Onen Kinect.

Peliä työstävä iNiS-studio on kehittänyt aiemmin esimerkiksi Xbox 360:n Lips-karaokepelit. Just Sing julkaistaan syyskuun 6. päivä Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle.

Lähde: Youtube/Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Lipsiä tuli pelailtua aika paljon ja sen ainoa ongelma on se, ettei suomalaista kamaa ole oikeastaan yhtään. Toki jokunen englanniksi laulettu suomalaisen bändin kipale saattoi siellä ollakin mutta ei siis suomeksi olevia kappaleita kuten Singstareissa.

Muutoin Lips noin yleisesti ottaen tuntui yleisesti paremmalta kuin Singstar ja siinä oli joitain pieniä kikkoja, joita ei Singstarissa ainakaan siihen aikaan ollut. Toki molemmat pelisarjat on tässä taloudessa ollut tasaisessa käytössä mutta jos saisin toivoa, niin ottaisin Lipsin Singstarin kappalevalikoimalla ja -tuella.

Nostoja