Ubisoft luottavainen Wii U:n suhteen

Ubisoft näkee Wii U:n tulevaisuuden valoisana. Wiillä varsin oiviin tuloksiin yltänyt yhtiö onkin aikeissa panostaa vahvasti myös Nintendon tulevaan alustaan.

8.11.2011 22:30

Wii U:hun riittää luottamusta Ubisoftin leirissä. Yhtiön toimitusjohtaja Yves Guillemot kertoi Gamasutran haastattelussa Nintendon tulevan konsolin omaavan suuren potentiaalin. Heidän näkemyksensä mukaan erityisesti kosketusnäyttöohjain mahdollistaisi, että jatkossa peleissä nähtäisiin entistäkin matalampia oppimiskynnyksiä. Guillemot uskookin Wii U:n menestykseen, vaikkei ole vielä varma, millaiseen kuluttujakuntaan konsoli tulee lopulta enemmän vetoamaan.

Ubisoftin pyrkimyksenä onkin tuoda konsolille pelejä niin satunnaisesti pelaaville kuin myös vaatimillekin pelaajille. Jälkimmäisenkin kategorian kohdalla yhtiössä pidetään tärkeänä, että vaikka peli tulisikin useammalle alustalla, on Wii U:n versiossa tavoitteena hyödyntää alustan tarjoamia ominaisuuksia, kuten juuri kosketusnäyttöä.

Ubisoft on yksi niitä kolmannen osapuolen julkaisijoita ja kehittäjiä, jotka ovat onnistuneet menestymään Wii-markkinoilla.

Lähde: Gamasutra

Lisää luettavaa