Ubisoft lupaa huomioida pc-pelaajien tarpeet / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoft lupaa huomioida pc-pelaajien tarpeet

15.08.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
10

Ranskalaisjulkaisija Ubisoft on luvannut jatkossa ottaa paremmin huomioon pc-pelaajayhteisön tarpeet peleissään.

Mm. Assassin's Creed- ja Far Cry -pelisarjan julkaisijana tunnettu yhtiö on saanut viime vuosien aikana useaan otteeseen negatiivista julkisuutta pc-julkaisuillaan. Ubisoft on jo ehtinyt luopua pakollisen verkkoyhteyden vaatineesta kopionninestojärjestelmästään, mutta yhtiön pc-julkaisujen viivästyttäminen ja keväällä ilmestyneen Watch Dogsin ulkoasun karsiminen on herättänyt närää pc-pelaajien keskuudessa. Ubisoft aikoo kuitenkin ottaa opiksi virheistään ja kuunnella myös pc-pelaajilta saatua palautetta.

-Kuuntelemme pelaajien palautetta ja mukautamme toimintaamme asianmukaisesti, Ubisoftin Euroopan toiminnoista vasttava johtaja Alain Corre kertoo MCV-julkaisun haastattelussa.

-Siirryimme yksinkertaiseen kerta-aktivointiin pc-peleissämme, mikä on alan normaali käytäntö. Teemme myös parhaamme tuodaksemme pelimme pc:lle samaan aikaan konsoleiden kanssa. Esimerkiksi Assassin's Creed Unity ja Far Cry 4 julkaistaan samanaikaisesti konsoleille ja pc:lle, mikä on jatkossakin tavoitteemme kaikkien merkittävien julkaisujemme osalta.

Lähde: MCV UK

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Hahahahahahhaa. Päivän paras pila. Ubisoft ottaa oppia virheistään pc:n kanssa? Hah!

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90

Far Cryn ja Watch Dogsin PC versiot oli suht kökköisiä ja jostain syystä downgreidattu konsolien tasolle, mutta AC sarjasta ei ole mulla ollut ainakaan valittamista, aina pyörinyt 60fps 1080p ultralla.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eikö tuo tuleva Far Cry 4 myös huhuiltu olevan "equal to concole-versions" tai vastaavaa, eli lukittu sitten fps ja max reso on full hd? Näin muistelisin, joten paljonpa lupaukset auttaa jos käytäntö on tuollaista.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hieno juttu jos toteutuu sitten myös käytännössä! Mikä idea oli ylipäätään rumentaa peliä tarkoituksella? Ainut taho joka siitä kärsii on itse Ubisoft. Jos alusta pystyy johonkin mihin toinen ei niin miksi se ei saa olla sillä mikä pystyy hienompi? Antaa pelaajallekin porkkanan valita se PC-versio, kun on selvästi hienompi. Vertaa Need For Speed Porsche 2000 PC ja PlayStation versiota vuodelta 2000 vai oliko se 1999? En muista. Kumman valitset jos on mahkut molempiin? Itsellä on tuo peli alustalla joka pystyy.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä zappah

Eikö tuo tuleva Far Cry 4 myös huhuiltu olevan "equal to concole-versions" tai vastaavaa, eli lukittu sitten fps ja max reso on full hd? Näin muistelisin, joten paljonpa lupaukset auttaa jos käytäntö on tuollaista.

Juu tuo yhtäläistäminen on täysin bs:ää.

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma

Joka vuosi Ubin puolelta tulee tällaisia kommentteja, mutta ovat aina osoittautuneet täydeksi huuhaaksi. Ensinnäkin pois kaikki Uplay pakot ja muut pelaamista hankaloittavat seikat. Lisäksi voisivat myös yleisellä tasolla lisätä positiivista ilmapiiriä pc-pelaamista kohtaan, niin ehkä alan taas tukea tätä firmaa.

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa

Haluaisin oikeasti uskoa, että Ubi tähän pystyy, mutta viimeaikaiset temput ei paljoa auta. PS360-generaation alun myötä Ubin PC-tuki katosi kuin pieru saharaan ja sen jälkeen on vain parin pelin myötä ollut paluuta entiseen (Blacklist ja jossain määrin FC3).

Käyttäjän Pohjalaanen kuva
Pohjalaanen

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta... Unity kyllä kiinnostaa, joten käytännössä sen PC:lle voisi ostaa, mutta jos nettiin iskeytyy kauheaa parjausta PC-versiosta, niin odottelen alhaisempia hintoja.

WD kyllä korjattiin bugien osalta, mutta E3:n ihmeet jäi sinne jonnekkin. Modit yrittää näitä tuoda esiin, mutta tulokset ei ainakaan vielä ole parasta mahdollista. Tosin peli kyllä on nätti ilmankin modeja ja ihan kiva ok pelikin, mutta pettymys kaiken hypen jälkeen.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

inb4 "joo se onkin vaan lokaali moninpeli (Raymanit)" tai päinvastoin "joo se onkin vain nettimoninpeli (Far Cry 3)"

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

Yhtäpaljon kuin paska paperi hoitaa asiansa !

Nostoja