Ubisoft paljasti pelipalvelu Uplay+:n – pelaa uusia ja vanhoja pelejä lisäsisältöineen kuukausimaksua vastaan / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoft paljasti pelipalvelu Uplay+:n – pelaa uusia ja vanhoja pelejä lisäsisältöineen kuukausimaksua vastaan

11.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Ubisoft on lanseeraamassa oman kuukausimaksullisen pelipalvelunsa pc:llä nimeltä Uplay+. 

Palvelun jäsenyys kustantaa 14,99 euroa kuukaudessa ja päästää käsiksi yli sataan ranskalaisjulkaisijan peliin sekä niihin julkaistuihin lisäsisältöihin. Mukaan heitetään myös uusimpia tuotoksia. Näistä tarjolla on aina pelien sisältörikkain Premium-versio, jota pääsee pelaamaan myös kolme päivää ennen pelin virallista julkaisua.

Myös beta-testejä tarjotaan palvelun kautta.

Uplay+:sta saatavat pelit ladataan pc:llä kovalevylle. Kyseessä ei ole siis oletuksena suoratoiston varassa toimiva palvelu. Se on myöhempänä ajankohtana ilmestymässä kuitenkin myös osaksi Googlen Stadia-alustaa.

Uplay+ lyödään käyntiin 3. päivä syyskuuta. Mikäli sitä kiinnostaa testata ensimmäisten joukossa, pääsee palvelua käyttämään kuukauden ilmaiseksi, kunhan sen käyttäjäksi reskisteröityy 15. elokuuta mennessä.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Origin Premium, XBox Gamepass, UPlay+, PSN+, Nintendo Online....

Kalliiksi tulee pelaaminen kun jokainen kohta laittaa pelejään vain kuukausimaksuilla.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Sama tilanne kuin sarjojen ja leffojen suoratoiston kanssa. Ei mitään järkeä maksaa jokaisesta. Onneksi pelien kanssa on vaihtoehtona fyysisten ostaminen ilman, että tarvitsee tilata/maksaa jotain (tai useampaakin) kuukausipalvelua.

En ole laskenut että tulisiko halvemmaksi ottaa vaikka isoimmat näistä sen sijaan, että ostaisi pelit omakseen mutta voisi jossain vaiheessa huvikseen laskea. Veikkaan että halvemmaksi tulisi koska keskimäärin taitaa mennä 50 euroa kuussa peleihin. Tuolla saisi 2-4 palvelua tilattua.

Enpä ole silti tilaamassa yhtäkään näistä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Pöh. Ostan yhä vähemmän uusia pelejä ja todellakin nykyään vain harvat ja valitut. Mitä enemmän ne haluaa viedä omistajuutta kuluttajalta sitä enemmän minua kiinnostaa peli varsinaisesti omistaa. Ostan vain fyysisiä pelejä enää. Eli tuskin ostan pelejä edes pc:lle enää. Se vähän mitä tulee pelattua on kulunut aikalailla PS4:n, Wii U:n ja vanhempien konsoleiden parissa.

Sitten kun Stadiat ja muut striimauspalvelut on ainut vaihtoehto, niin lopetan uusien pelien pelaamisen kokonaan