Ubisoft paljasti suunnitelmansa Ghost Recon Breakpointin korjaamiseksi

Ubisoft aikoo korjata Ghost Recon Breakpointin.

29.10.2019 05:56

Julkaisija Ubisoft on paljastanut uudet suunnitelmansa vaisun vastaanoton saaneen Ghost Recon Breakpointin varalle.

Lokakuun alussa julkaistu Ghost Recon Breakpoint menestyi jopa niin heikosti, että Ubisoft ilmoitti viime viikolla laskevansa tulosennustettaan myyntilukujen vuoksi. Studio ei kuitenkaan aio hylätä peliä, vaan on kertonut sitoutuneensa parantamaan peliä tulevien kuukausien aikana.

Ghost Recon Breakpointin lähitulevaisuuden suunnitelmat sisältävät korjauksia pelin teknisiin ongelmiin ja bugeihin. Päivityksiä näihin voidaan odottaa marraskuun aikana kahdessa osassa. Peli saa joulukuussa myös uutta sisältöä Project Titan -raidin muodossa, jonka jälkeen tarjolle tulee The Terminator -tapahtuma. Ubisoft kertoo myös säätävänsä pelin sisäistä taloutta pelaajien palautteen perusteella, vaikka yksityiskohdat uudistuksista jäävätkin hämärän peittoon.

Lisäksi Ghost Recon Breakpointin kerrotaan saavan myöhemmin ”radikaalimman ja immersiivisemmän” version, jonka pitäisi vedota autenttista sotilaskokemusta kaipaaviin pelaajiin. Pelaajien kerrotaan saavan myös enemmän mahdollisuuksia pelikokemuksen sovittamiseen oman makunsa mukaiseksi. Uusi versio on kuitenkin vielä tällä hetkellä kauempana tulevaisuudessa, eikä Ubisoft ole vielä valmis paljastamaan yksityiskohtia sen toiminnasta.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa