Ubisoft paljasti yllätyspeli Atomegan – julkaisu tapahtuu jo ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoft paljasti yllätyspeli Atomegan – julkaisu tapahtuu jo ensi viikolla

11.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Uusi yllättäen julkistettu pc-peli on saamassa julkaisunsa ensi viikolla Ubisoftilta. Kyseessä on Atomega, jonka ranskalaisyhtiö tuo myyntiin 19. syyskuuta.

Pelin takaa löytyy Ubisoftin brittiläinen Reflections-tiimi,  joka vastaavalla tavalla loi yllättäen aikoinaan myös tasoloikkapelit Grow Homen ja Grow Upin. Atomega on tällä kertaa kahdeksaa pelaajaa kerralla tukeva verkkopeli, jossa kymmenen minuutin otteluissa pelaajien olisi tarkoitus kerätä omalla hahmolleen massaa sekä rauhanomaisin että väkivaltaisin keinoin.

Ubisoft ei ole vielä hinnoitellut Atomegaa, mutta oletettavasti sen hinta pyörinee Grow-pelien tavoin noin kymmenen euron kieppeillä,.

Lähde: UbiBlog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Switchillehän oli tulossa joku samantapainen, jossa tosin massaa siirrettiin itselle ampumalla vastustajaa eri ruumiinosiin. En tiedä kummassa idea toimii paremmin mutta molemmat mielenkiintoisen oloisia teoksia. Sitä Switchin peliä en tule pelaamaan ennen kuin saan laitteen hankittua joskus, joten tämä Ubin peli on todennäköisempi tapaus ostoslistalla. Ainakin jos pääsee ensin testailemaan.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Ubisoft on siinä mielessä hauska tapaus, että vaikka he tekevätkin paljon epämääräisiä päätöksiä pelien suhteen, niin välistä he julkaisevat näitä pienempiä, varsin laadukkaita pelejä.

Nostoja