Ubisoft-pelit palaavat Steamiin kolmen vuoden tauon jälkeen / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoft-pelit palaavat Steamiin kolmen vuoden tauon jälkeen

23.11.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
3

Ubisoft on palaamassa Steamiin.

Yhtiö on vahvistanut alkavansa julkaista pelejään jälleen Valven Steam-kauppapaikalla. Ubisoft-peleistä Steamiin ovat saapumassa ainakin Assassin's Creed Valhalla, Anno 1800 ja Roller Champions.

Ubisoftin edustajan mukaan yhtiö arvioi jatkuvasti, kuinka se tuo pelejään eri yleisöjen saataville. Yhtiö ei ole kertonut, aikooko se jatkossa tuoda pelejään säännönmukaisesti Steamiin.

Ranskalaisjulkaisija lopetti peliensä julkaisemisen Steamissa suurimmaksi osaksi vuonna 2019. Lisäksi se veti tuolloin joitakin myynnissä olleita pelejään, kuten Anno 1800:n myynnistä Steamista. Ubisoft on pyrkinyt keskittämään pc-julkaisujensa myyntiä omalle Ubisoft Connect -alustalleen.

Assassin's Creed Valhalla on saapumassa myyntiin Steamissa 6. joulukuuta. Samalla peli saa viimeisen päivityksensä, joka nivoo yhteen pelin tarinan.

Lähde: The Verge

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Routa ajaa possut kotiin.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Kertonee siitä, että Steamin provisiot alkaa olla reilulla tasolla julkaisijoita kohtaan. Muutama vuosi sitten Steam oli kieltämättä melkoinen indie-kauppa, kun EA, Ubisoft ja Activision oli käytännössä siirtyneet omille alustoilleen. Bethesda ja 2K yrittivät myös samaa huonolla menestyksellä.

Jälkiviisaana voin kyllä myöntää, että Epic Games Storen tuoma kilpailu teki pc-digikaupoille kokonaisuutena hyvää. Loppujen lopuksi minäkin Steamin käyttäjänä voitin siinä, että joku pisti Valvelle kunnolla kampoihin.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

sit palaa kaikki ea 2k ubisoft yms mennee heti ''ohita'' steamissa

jos noi pelifirmat tekkeeki hyvän pelin sit gog sen vois ostaa jos se sinne tulee