Ubisoft seuraa suoratoistojättejä - julkaisee omat pelinsä jatkossa Ubisoft Original -nimikkeellä / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoft seuraa suoratoistojättejä - julkaisee omat pelinsä jatkossa Ubisoft Original -nimikkeellä

11.05.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
0
Ubisoft, Originals, The Division

Pelijätti Ubisoft on kertonut käyttävänsä jatkossa omista peleistään Ubisoft Original -nimikettä.

Ensimmäinen uutta brändiä käyttävä peli on yhtiön viime viikolla paljastama Tom Clancy's The Division: Heartland, jonka markkinointimateriaaleissa käytetään A Ubisoft Original -merkintää. Nyt Ubisoft on vahvistanut käyttävänsä Ubisoft Original -merkintää ilmaisemaan omien studioidensa kehittämiä julkaisuja.

Vastaavankaltaista Originals-merkintää käytetään esimerkiksi Netflixin ja Applen suoratoistopalveluissa kuvastamaan alustojen tuottamaa materiaalia. Pelialalla EA on taas käyttänyt EA Originals -nimikettä päinvastaisessa merkityksessä kuvastamaan EA:n julkaisemia, mutta itsenäisten kehittäjien kehittämiä julkaisuja.

Ubisoft ei ole paljastanut, aikooko se muuttaa toimintamalliaan brändäysmuutoksen rinnalla. Yhtiö ei ole toistaiseksi julkaissut muiden kehittäjien pelejä, vaan käytännössä kaikki Ubisoft-julkaisut menisivät linjauksen myötä Ubisoft Original -lisänimen alle.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.