Ubisoft on pahoitellut uudemman kerran Assassin’s Creed Unityn rikkinäisyyttä. Kaksi viikkoa sitten julkaistun pelin ollessa vielä siinä tilassa, että siihen julkaistaan edelleen mittavia korjauspäivityksiä, on Ubisoft päättänyt tarjota pientä hyvitystä kaikille pelin hankkineille pelaajille. Yhtiö lupaa nimittäin, että kukin Assassin’s Creed Unityn omistaja tulee saamaan ilmaiseksi pelin tarinaa laajentavan Dead Kings -kampanjan.

Dead Kings sijoittuu tapahtumiltaan Assassin’s Creed Unityn jälkeiseen aikaan ja seuraa päähenkilö Arnon seikkailuja vuoden 1794 Saint-Denisissa. Laajennus oli alkujaan yksi pelin kausikorttiin sulautetuista lisäsisältöpaketeista, minkä johdosta Ubisoft tarjoaa Assassin’s Creed Unityn kausikortin ostaneille pian myös mahdollisuutta ladata ilmaiseksi yhden Ubisoftin viimeisimmistä suurpeleistä.

Valittavissa olevat pelit ovat The Crew, Far Cry 4, Watch Dogs, Assassin’s Creed IV: Black Flag, Rayman Legends ja Just Dance 2015.

Itse Unityn kausikortin Ubisoft on vuorostaan vetämässä nyt tyystin pois markkinoilta. Yhtiö kyllä lupaa, että kaikki siihen luvattu sisältö tullaan kyllä antamaan vielä kausikortin hankkineille ilman lisäveloituksia.

Assassin’s Creed Unityn lisäsisällölle ei ole annettu vielä julkaisuajankohtaa. Ubisoft kuitenkin huomauttaa, että sekä ilmainen Dead Kings -laajennus että kausikortin omistajille luvattu ylimääräinen peli ovat viimeisen kerran hankittavissa maaliskuun 15. päivä. Lisätietoja lahjuksista voi yrittää tarkkailla Assassin’s Creedin kotisivuilta.

Lähde: Assassin’s Creed Blog

Lisää luettavaa