Ubisoft tarjoaa ilmaista pelattavaa pitkin joulukuuta – nappaa nyt World in Conflict / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoft tarjoaa ilmaista pelattavaa pitkin joulukuuta – nappaa nyt World in Conflict

5.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Pelijätti Ubisoftilta on mahdollista saada näin joulukuussa ilmaista pelattavaa parinkin pc-pelin muodossa.

Ensin nyt tällä viikolla jakeluun on saapunut reaaliaikastrategia World in Conflict ja sen laajennus, jotka pysyvät saatavilla aina 11. joulukuuta koittavaan maanantai-iltapäivään asti. Lunastuksen voi tehdä Ubisoftin oman Uplay-palvelun kautta, kunhan hallusta löytyy vain tunnukset sitä varten.

Aikavälillä 12.-18. joulukuuta saataville saapuu vielä myös pc-versio Assassin's Creed IV: Black Flagista, joka vuorostaan on osa myöskin hiljattain kymmenen vuoden ikään yltänyttä Assassin's Creed -sarjaa. Myös sen voi lunastaa Uplayn puolelta, kunhan jakelu vain käynnistyy.

Lähde: UbiBlog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Wic kakkosta odotellessa tämä kannattaa napata. Yksi parhaimpia koskaan pelaamiani pelejä ja kymmen vuotta vanhaksi peliksi edelleen yksi näteimpiä taktiikkapelejä. Vähän kuin Wargamet, mutta nopeatempoisempana ja kevyempänä.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No kauhean optimisten en olisi WiC 2:n suhteen, eiköhän Ubisoft ole Massiven pistänyt jo työstämään The Divisionin jatko-osaa ja mikäli en nyt väärin muista, niin ovat myös vastuussa seuraavasta James Cameronin Avatar pelistä, joten ovat kyllä täystyöllistettyjä seuraavat muutama vuotta ainakin....unohtamatta sitä valitettavaa faktaa, että RTS genren kohderyhmä on muihin genreihin nähden varsin pieni.

Mutta jos RTS-pelit yhtään nappaa, niin World in Conflict kannattaa tosiaan napata, ei tosiaan ole ihan perinteistä naksuttelua resurssien keräilyineen ja tukikohtien rakenteluineen, vaan osasi silloin 10 vuotta sitten tuoda uusia ideoita.