Ubisoft työskentelee uuden Driverin parissa / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoft työskentelee uuden Driverin parissa

19.06.2008 // Kirjoittanut: Vinski
28

Ubisoft on kehittämässä täysin uutta versiota kaupunkiajopelistä Driverista. Peliä tekee aiemmistakin Drivereistä tuttu Reflections, jonka tilat löytyvät Newcastlesta. Ubisoft osti Reflectionsin muutama vuosi sitten. Studion nykyinen pomo Gareth Edmondson on ollut tuttu näky Ubisoftin tilaisuuksissa joissa hän on vaivihkaa todennut studion kehittelevan uutta Driver-peliä.

Viimeisin Driver-peli oli Parallel Lines, joka puhdisti hieman pelisarjan mainetta surkeasti arvosteluissa menestyneen Driv3rin jälkeen.

Lisätietoja uudesta Driverista lienee luvassa piakkoin.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hieno homma.

Käyttäjän patePate kuva
patePate

Driver ja Driver 2 oli huippupelejä aikoinaan PSonella, mutta tosiaan tuo Driv3r pölytti sarjan maineen. Parallel Linesia en ole kokeillutkaan, mutta eihän se mikään paras peli ollut? Toivottavasti tämä seuraava peli onnistuu paremmin kuin aiemmat, koska Driver oli aikoinaan rautaa ja toivon, että olisi nykyäänkin.

Käyttäjän hallusinaatio kuva
hallusinaatio

Film director mukaan niin pelin voisi melkein jo ostaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ykkönen ja kakkonen hyviä pelejä. Kolmonen ihan ok ja tuo Parallel Lines jo ihan paska. Kaahailu ykkösosan tasolle ja niin, ettei autosta pääse ulos. Ei aina pidä lähteä matikmaan muita pelejä (GTA...)

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Driverit on jääneet jostain syystä kokematta, meinasin lainata kaverilta 3:sta, mutta kun kuulin että peli on huono, päätin olla lainaamatta. Kaverikin pitää peliä hyvänä........no good.......... Mutta mitään odotuksia ei kyllä ole Drivereita kohtaan, GTAIV teki jo kaiken mahdollisen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kolmonen oli kaikesta paras, varsinkin veneellä ajelu. Paras free roam pelisarja, vaikka 1 ja 2 osat olivat täysiä tuhnuja.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kolmonen oli niin täyttä sukkaa että, ensimmäistä muistelen aina lämmöllä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mielestäni Driver on aina ollu jollain tavalla parempi mitä GTA. Vaikka Driveristä loppuu tekeminen kun juoni loppuu mutta en minä mitään puluja haluaisikaan metästää.

Käyttäjän RuleZ kuva
RuleZ

Saa nähdä kuinka käy...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eka Driver oli legenda! toinen osa huono kuten kolmaskin...neljäs oli iha ok.

Nostoja