Ubisoft on vahvistanut uuden Ubisoft Forward -lähetyksensä. Toinen luontoaan oleva julkistussetti järjestetöön tällä kertaa 10. syyskuuta noin kello 22.00 Suomen aikaan ja se on katsottavissa YouTuben, Twitchin kuin Ubisoftin kotisivujen kautta.

Mukaan luvataan vilauksia muun muassa Watch Dogs Legioniin, Hyper Scapeen, Rainbow Six Siegeen sekä Immortals: Fenyx: Risingiin, joka tunnettiin aiemmin Gods & Monsters -nimellä. Muutamia yllätyksiäkin luvataan mukaan.

Lähetystä edeltää tuntia aikaisemmin pienemmät väläykset Brawlhallaan, Roller Championsiin, For Honoriin, The Division 2.een ja Ghost Recon Breakpointiin. Lähetyksen jälkeen Ubisoft vuorostaan kertoo esittelevänsä syvemmin vielä kahta tulossa olevaa peliä.

Uusi Forward lähetys tapahtuu Ubisoftin julkisuuskuvan kannalta jälleen varsin mielenkiintoisen aikaan. Sen lisäksi, että yhtiö on uiskennellut kesän aikana häirintä- ja kaltoinkohtelusyytösten keskellä, ajautui se viikonloppuna pahoittelemaan uuden Tom Clancy’s Elite Squad -mobiilipelin avausanimaatiota, jossa pelin pahiksena toimivaan Umbra-organisaatioon viitattiin nyrkkisymbolilla, joka muistuttaa kovasti oikean elämän Black Lives Matter -liikkeeseen liitettävissä olevaa merkkiä. Videon salaliittoihin ja kansalaislevottomuuksiin nojautuva asetelma ei sekään ole herättänyt samassa yhteydessä hilpeyttä muun muassa pitkin kuluvaa vuotta puhuttaneen poliisiväkivallan valossa.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa