Ubisoft varoittaa pelaajia The Crew -arvioista / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoft varoittaa pelaajia The Crew -arvioista

26.11.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
19

Ubisoft varoittelee blogissaan ensi viikolla ilmestyvän The Crew -autoilupelin varhaisista arvioista.

Ubiblogissa julkaistun viestin mukaan 2. joulukuuta ilmestyvän The Crew'n pelimaailma ja sosiaaliset toiminnot suunniteltiin tuhansien oikeiden pelaajien varaan, minkä vuoksi arviokappaleita ei toimitettu etukäteen pelimedialle. Näin ollen media pääsee pelin pariin vasta pelin julkaisupäivänä. Tämän vuoksi Ubisoft on päättänyt varoittaa pelaajia The Crew'n varhaisista arvioista, joiden se arvelee perustuvan lähinnä suljetuissa ja avoimissa betatestisessioissa tarjolla olleeseen rajalliseen sisältöön.

Ubisoft sai vastikään kritiikkiä arviokäytännöistään Assassin's Creed Unityn osalta. Arviokappaleita saaneet pelimedian edustajat saivat julkaista arvionsa Assassin's Creed Unitystä vasta puoliltapäivin pelin julkaisupäivänä, minkä ansiosta peli ehti olla markkinoilla hyvän tovin ennen ensimmäisten luvan kanssa julkaistujen arvioiden saapumista. Assassin's Creed Unityä taas kritisoitiin kovasti peliä vaivanneista teknisistä vioista, jotka Ubisoft lupasi korjaavansa pelin julkaisun jälkeen ilmestyvillä päivityksillä.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Repesin jo otsikolle. Kyllä on damage control vauhdissa kun tällaisia saa lukea.

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Uskon tajuavani pointin. Taitaa olla menossa jonkinlainen sosiaalisen pelaamisen murros ja se haastaa totutut tavat. Mutta vaatii todella harjoittelua edelleen pelitaloilta ja rohkeiden uusien tapojen etsimista.

Käyttäjän BadassBämbi kuva
BadassBämbi

Just joo. Jos pelitalo ei ole valmis antamaan tuotostaan alttiiksi kritiikille ennen kuin se on kuluttajien saatavilla sen on merkki jonkinnäköisen itsevarmuuden puutteesta. The Crew kiinnostaisi kovasti, mutta jotenkin tekisi pahaa tukea Ubisoftia rahallisesti viime kuukaisien jälkeen.

Käyttäjän Diego McBonana kuva
Diego McBonana

Diego varoittaa pelaajia Ubisoftin peleistä - Jättäkää ne kauppaan, muuten ei laadunvalvonta parane!

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Jaha, jaha. Taas selvästi yksi keskeneräinen peli, jolla koitetaan ryövätä kuluttajilta rahat. Bugikorjaukset tulevat sitten ehkä parin viikon/kuukauden päästä julkaisusta. Jap, jap. Ei kiitos.

Käyttäjän One-N07 kuva
One-N07

Jaha, eipä taida kukaan ottaa Ubisoftia enää tosissaan...
Eiköhän se ole ihan selvää kaikille tähän mennessä että taas sitä halutaan pitää peli kriitikoiden käsistä pois, ettei ne vaan kerro ihmisille kuinka keskeneräinen tämäkin tekele on.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Otan tämän kanssa riskin, kun tykkäsin betasta. Kerron sitten omat kokemukseni pelistä ja mikä on lopullinen Ubisoftin tuomio, onko tämä viimeinen naula arkkuun. Onneksi sai halvalla, tai mitään vielä maksanut ole.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä BadassBämbi

mutta jotenkin tekisi pahaa tukea Ubisoftia rahallisesti viime kuukaisien jälkeen.

Tosin tässä kuussa on tullut myös Ubisoftin Far Cry 4, joka on heittämällä yksi vuoden parhaista peleistä ja ilmeisesti aika aliarvostettu jos kehdataan väittää ettei Ubisoftilta ole tullut muuta kuin kuraa viime aikoina. Mun mielestä on ihan ymmärrettävää ettei tälläisistä ilmeisesti moninpeliin täysillä painottuvista peleistä voi mitään ennakkoarvioita tehdä. Eipä tainnut Destinystäkään sellaista tulla, saati mistään MMO-peleistä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä gurgi

Lainaus käyttäjältä BadassBämbi mutta jotenkin tekisi pahaa tukea Ubisoftia rahallisesti viime kuukaisien jälkeen.Tosin tässä kuussa on tullut myös Ubisoftin Far Cry 4, joka on heittämällä yksi vuoden parhaista peleistä ja ilmeisesti aika aliarvostettu jos kehdataan väittää ettei Ubisoftilta ole tullut muuta kuin kuraa nykyään. Mun mielestä on ihan ymmärrettävää ettei tälläisistä ilmeisesti moninpeliin täysillä painottuvista peleistä voi mitään ennakkoarvioita tehdä. Eipä tainnut Destinystäkään sellaista tulla, saati mistään MMO-peleistä.

Nimenomaan, jotenkin semisti ymmärrän tämän arvosteluhomman tämän kohdalla. Mitä Far Cry 4:n tulee niin, mulle ainakin tuli sellanen fiilis, että pelasin tollasta peliä jo pari vuotta sitten ja sen nimi oli Far Cry 3. Se täytyy sanoa, että käyttöliittymä pc:llä on sujuvampi nyt ja ihanasti tulee pleikkarin promptit ruudulle DS4:ää käyttäessä (saa myös päälle Xbox ohjainta käyttäessä), kun käytän sitä ajamiseen.

Optimointi tosin pissii hieman joten ei se Far Cry 4 ihan niin loistava ole. Normaalisti pyörii pääsääntösesti 60fps nupit kaakossa, mutta randomisti dippailee 40fps suunnilla ja se on hieman ärsyttävää.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Eli siis:
Ihmisten pitää luottaa ubisoftin sanaan siitä että peli on hyvä ja vielä parempi kun sitä pelaa paljon ihmisiä samaan aikaan.
Joo, tavallaan ymmärrettävää, mutta voin myös ymmärtää niiden tuhansien ihmisten vitutuksen jos onkin kasa sitä itseään eikä ole mitään tapaa kertoa ennen ostoa kun vaatii tuhansia pelaajia arvion tekemiseen.

Nostoja