Ubisoftilla työn alla massiivinen mysteeriprojekti / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoftilla työn alla massiivinen mysteeriprojekti

29.03.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
7
Ubisoftilla työn alla massiivinen mysteeriprojekti

Ubisoft puuhailee jonkin suuren parissa Singaporessa.

Assassin's Creed 3:n kehitykseen osallistunut Ubisoft Singapore on paljastanut kehittävänsä yhtä studion tähän asti suurimmista monialustaprojekteista. Tiedossa ei ole, onko mysteeripeli täysin uusi tuttavuus vai jatko-osa jollekin Ubisoftin moninaisista sarjoista.

Projektin olemassaolosta vihjasi ohimennen studiopomo Olivier de Rotalier, joka rupatteli taannoisessa Game Developers Conference -kehittäjäkonferenssissa Ubisoftin uusista tuulista Aasiassa. Singaporen studio on jättihankkeen ohella myös mukana perustamassa yhtiölle uutta haaraa Filippiineille.

– Me olemme haalineet Singaporeen kahdenlaista ammattitaitoa: tunnemme AAA-pelit, mutta Ghost Recon: Phantoms opetti meille myös verkkopelipuolen kehitystä. Olemme olleet mukana kymmenessä AAA-projektissa viimeisten seitsemän vuoden aikana, ja nyt johdamme yhtä Ubisoftin suurimmista projekteista pc:llä ja konsoleilla, de Rotalier hehkutti.

Ensi vuodelle Ubisoft kaavailee muun muassa uutta Assassin's Creediä ja jatkoa Watch Dogs -teknotrillerilleen, mutta yhtiö ei ole vahvistanut Singaporessa kehitettävän kumpaakaan sarjaa.

Lähde: GameSpot, GamingBolt

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Ihan sama mitä sieltä tulee, kuha siinä riittää kymmeniksi tunneiksi turhaa keräiltävää

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

Kunhan on pari tuntia pelattavaa, jotka kierrätetään monta kymmentä kertaa bugien ja huonojen servereiden kera, niin kyllähän se myy.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Mitens ois ubi, jos saisitte joskus sen bg&e 2:sen valmiiksi.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Ranskalaiset patongit on ihan hyviä

Käyttäjän Kertsu kuva
Kertsu

Taas porukalla kamala ängsti päällä.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

eiköhän sieltä tule assassins creed tai eri nimellä oleva variaatio kuten joka vuosi

Käyttäjän vipezi kuva
vipezi

Mitäköhän keksivät? Heti kun katsoin Ubisoft logoa tuli mieleen Prince of Persia, mutta toiveeni murskautuivat heti toisessas lauseessa.