Ubisoftin autopelikonkareilta avoimen maailman The Crew -ajelua (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoftin autopelikonkareilta avoimen maailman The Crew -ajelua (päivitetty)

11.06.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Driver-pelisarjasta tuttu Reflections ei ole hylkäämässä autopeligenreä. Ubisoft on tänä yönä vahvistanut E3-lehdistötilaisuudessaan, että brittiläisstudio työstää parhaillaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle The Crew -nimellä kulkevaa seuraavan sukupolven autopeliä.

Yhteistyössä myöskin autopelikonkareista koostuvan Ivory Towerin kanssa kehitetty peli tarjoaa nykytrendien mukaisesti avoimen maailman kaahailua, jossa teiden käyttökään ei ole välttämättömyys. Elämästä kyseissä maailmalla ei pitäisi myöskään olla pulaa, sillä kehittäjät ovat luoneet pelin hämärtämään monin- ja yksinpelin rajoja tarjoamalla mahdollisuuden loikata osa-alueesta toiseen ilman erityisempiä kikkailuja. Yksinpelaaminen voi itse asiassa hoitua netissä muiden pelaajien kanssa ollessa.

Vaikka The Crew'ta voikin pelata yksi, kannustaa se erityisesti pelaamaan kavereiden kanssa. Muut pelaajat eivät myöskään ole vain potentiaalisia kisakumppaneita, vaan mahdollista on myös lyöttäytyä kavereiden kanssa yhteistyöhön pelin tarjoamissa tehtävissä ja päihittää muunlaisia vastaavia joukkoja.

The Crew on tarkoitus nähdä vuoden 2014 alussa.

Päivitys kello 2.19: Videoita lisätty.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän playstationFANI kuva
playstationFANI

Näyttää hienolta. Ostoon menee kun ilmestyy.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ubillahan oli hyviä pelejä näytillä. Tämä on mukavan oloinen peli ja Division tuli puskista pakko-ostokseksi. Eikä unohdeta jo niitä aiemmin julkistettuja.

Käyttäjän Exzmo kuva
Exzmo

Nopeita autoja, poliiseja ja vapaa kenttä. Juuri mitä tarvitsen! ^^

Käyttäjän Exzmo kuva
Exzmo

Mut siin vaihees ku näky pari aitoa automerkkiä ni heti petyin et: eipä tulla tässä pelissä näkemään automuussia