Ubisoftin Rocksmith-kitaraopetuspeli saa jatkoa ensi viikolla.

Tilausmallilla julkaistava Rocksmith+ tarjoaa kitaransoitosta kiinnostuneille tilaisuuden hioa taitojaan pc:n äärellä ensi tiistaista alkaen. Rocksmith+ -palvelun kerrotaan sisältävän yli 5 000 kappaleen valikoiman, josta löytyy musiikkia niin rockin, metallin, popin kuin hip-hopinkin ystäville.

Rocksmith+ tulee saataville kuukauden, kolmen kuukauden ja 12 kuukauden mittaisina tilauksina. Kuukausimaksulle kertyy hintaa noin 15 euroa. 12 kuukauden tilaus taas kustantaa noin sata euroa. Alkuperäisen Rocksmithin omistajille ja Rocksmith+ -betatestaajille on kuitenkin luvassa ilmainen lisäkuukausi kolmen kuukauden tilauksen yhteydessä ja kolme ilmaista kuukautta vuoden tilauksella.

Rocksmith+:n oli alun perin määrä ilmestyä jo viime kesänä, mutta Ubisoft päätti viivästyttää julkaisua testaajilta saadun palautteen vuoksi. Palvelun on aikaisemmin kerrottu ilmestyvän myös PlayStationille ja Xboxille, mutta konsoliversion julkaisuaikataulusta ei tällä haavaa ole tietoa. Ubisoft kertoo kuitenkin Rocksmith+:n saapuvan mobiililaitteille vielä tänä vuonna.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa