Ubisoftin luova ohjaaja vahvisti Splinter Cellin paluun – kännissä ja läpällä? / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoftin luova ohjaaja vahvisti Splinter Cellin paluun – kännissä ja läpällä?

15.05.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
Ubisoftin luova ohjaaja vahvisti Splinter Cellin paluun – kännissä ja läpällä?

Ubisoftin Splinter Cell -hiiviskelysarjan paluu saattoi paljastua yllättäen – vai paljastuiko sittenkään? Twitterin puolella nähtiin varsin eriskummallinen viestisuma, kun Ubisoftin luoviin ohjaajiin lukeutuva Julian Gerighty twiittasi työstävänsä seuraavaa Splinter Cell -peliä.

- Työskentelemme seuraavan Splinter Cellin parissa Dan Hayn ja Roman Campos Oriolan kanssa Lyonissa. En malta odottaa E3:a, Gerighty twiittasi viinilasillisen ääreltä yhteiskuvien kera.

Myöhemmin Gerighty pyysi, ettei viestiä uudelleentwiittattaisi, koska hän saattaa olla vaikeuksissa "julkistuksensa" takia. Alkuperäistä viestiä ei kuitenkaan ole poistettu, vaan kuvissa mukana oleva Hay on pyynnöstä huolimatta uudelleentwiitannut viestin.

Viestiketju huipentuu Gerightyn tiedusteluun:

- Kuinka poistetaan twiitti? Kaverin puolesta kyselen, hän kirjoitti.

Kun asiasta tiedusteltiin Ubisoftin virallisempia kanavia pitkin, ranskalaisjulkaisijan edustajat totesivat Gerightyn vain vitsailleen.

- Julian selvästi vitsailee, kuten Julianilla on usein tapana. Näyttäisi siltä, että luovilla ohjaajillamme on varsin hauskaa juuri nyt. Meillä ei ole mitään julkistettavaa tällä erää, virallinen kommentti kertoi.

Mikäli kyseessä todella on vitsi, se on ainakin Splinter Cell -faneista varsin ikävä sellainen. Viimeisimmästä Splinter Cell -seikkailusta on kulunut jo kuutisen vuotta, ja uutta osaa on odotettu hartaasti. Sarjan paluusta huhuiltiin jo viime E3-messujen kynnyksellä, minkä lisäksi sarjan sankari Sam Fisher vieraili vuosi takaperin Ghost Recon Wildlandsin ilmaistehtävässä.

Totuus paljastuu E3 2019 -messuilla, jotka järjestetään vajaan kuukauden päästä Los Angelesissa.

Lähde: Julian Gerighty, PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Conviction oli myös hyvä peli siinä missä Hitman Absolutionkin mutta molempien seuraajat on vielä selvästi parempia. Ottaisin mielelläni jatkoa Splinter Cellille.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Isoin kysymys on nyt, tapahtuiko möläytys kännissä vai läpällä. Uusi Splinter Cell kiinnostaisi kyllä, vaikka sarja onkin parhaat päivänsä nähnyt.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Saisi jo tulla jatkoa Ironsiden kera kerran kun Snaken seikkailut loppuivat.