Ubisoftin maailmanvalloitus jatkuu: uusi studio nousee tukemaan Assassin’s Creedin ja Far Cryn kaltaisia suursarjoja

Ubisoft on vahvistanut jo kolmannen studion, jonka se perustaa tänä vuonna pelinkehitysverkostoaan tukemaan.

8.4.2018 15:13

Ubisoft on vahvistanut jälleen yhden uuden kehitysstudion perustamisen. Tuoreimpana tulokkaana uusi studio nousee Winnipegiin ja on näin Ubisoftin neljäs Kanadassa sijaitseva toimipiste.

Ubisoftille tuttuun malliin myös Winnipeg-tiimin on tarkoitus toimia tiiviissä yhteistyössä muiden Ubisoft-studioiden kanssa ja auttaa näin suosittujen pelisarjojen työstössä. Nimeltä on mainittu jo ainakin Far Cry ja Assassin’s Creed, mutta työskentely tuskin rajoittuu vain niihin.

Seuraavan viiden vuoden aikana studion toivotaan luovan reilut sata uutta työpaikkaa Winnipegiin. Erityisesti tiimiin haetaan ohjelmistöinsinöörejä, työkaluohjelmoijia, teknisiä taiteilijoita ja ”muunlaisia spesialisteja”. Studiota vetää yhtenä Far Cry -sarjan tuottajista toiminut Darryl Long.

Winnipegiin nouseva toimipiste on jo kolmas studio, jonka Ubisoft on ilmoittanut avaavansa tänä vuonna. Vasta aiemmin maaliskuussa se ilmoitti perustavansa uuden studion myös Mumbaihin ja Odessaan. Tätä ennen se osti lisäksi alkuvuodesta ranskalaisen mobiilikehittäjä 1492 Studion ja Brawlhalla-pelin tehneen yhdysvaltalaisen Blue Mammoth Gamesin.

Lähde: UbiBlog

Lisää luettavaa