Ubisoftin moneen kertaan viivästynyt piraattipeli Skull and Bones laitetaan uuteen uskoon / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoftin moneen kertaan viivästynyt piraattipeli Skull and Bones laitetaan uuteen uskoon

14.07.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Ubisoftin piraattipeli Skull and Bones laitetaan uusiksi.

Ubisoftin tuleva avoimen maailman merirosvopeli Skull and Bones menee uuteen uskoon, lähteet kertovat.

Vuonna 2017 julkistetun Skull and Bonesin oli alun perin määrä ilmestyä jo vuonna 2018, mutta peliä on viivästetty tähän saakka vuosittain. Viimeksi ensi tilivuodelle siirretyn Skull and Bonesin kerrotaan kehitystyötä lähellä olevien lähteiden mukaan menevän uuteen uskoon, koska peli ei onnistunut erottumaan joukosta Ubisoftin nykyisten avoimen maailman pelien seassa.

Video Games Chronicle -sivuston tietojen perusteella viime vuoden puolella tehdyn päätöksen mukaan peliä erotetaan muista Ubisoft-seikkailuista tarjoamalla sitä jatkuvana palveluna perinteisemmän jakelumallin sijaan. Skull and Bonesin kerrotaan uusien suunnitelmien mukaan tarjoavan pelimaailman, jonka hahmot ja tarinat elävät ajan mittaan peliyhteisön toimien pohjalta. Pelin kerrotaan ammentavan inspiraatiota uudistuksille mm. Epic Gamesin Fortnitesta.

Uudistukset ovat tarkoittaneet myös henkilöstövaihdoksia Ubisoftin Singaporen studiossa. Pelin ohjaaja Justin Farren on väistynyt tehtävästään ja siirtynyt Wargaming-studion palvelukseen. VGC:n tietojen mukaan Farrenin on korvannut pitkän uran Ubisoftilla tehnyt Elisabeth Pellen.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Pakkoko tästäkin oli tehdä avoimen maailman toimintaroolipeli? Ei ihme ettei valmistu, kun yrittävät saada valtameren kokeisen kartan täyteen mielekästä tekemistä!

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty
Lainaus

Pelin kerrotaan ammentavan inspiraatiota uudistuksille mm. Epic Gamesin Fortnitesta.

PASS!

Onko Ubisoftin pakko tehdä kaikista pelistään open world-pelejä? Sitäpaitsi eikös heillä ole jo piraattipeli, sen nimi on Assassin's Creed IV? Lätkäskää AC-leima siihen and call it a day, en minä tätä kuitenkaan osta. Etenkin jos siitä tulee taas yksi Battle Royale-peli.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hmm... Meinasin kirjoittaa että ei innosta mutta eikös tämän pitänyt alunperinkin olla aika moninpelipainotteinen? Vai muistanko väärin?

Suunta voi siis ihan hyvin olla oikea jos sinne moninpelihommiin tähdätään.

Nostoja