Ubisoftin pelitilauspalvelu Ubisoft+ on tekemässä tuloaan myös Xbox-konsoleille.

Yhtiö paljasti jo tammikuussa tuovansa Ubisoft+-palvelun myös Xboxille, mutta tähän mennessä palvelun julkaisulle ei ole annettu tarkempaa julkaisupäivää. Nyt Xboxin verkkopalveluista on löydetty viitteitä Ubisoft+:n lähestyvästä Xbox-julkaisusta.

Viitteitä Ubisoft+:n häämöttävästä julkaisusta saatiin Xboxin taustapalveluiden datalouhintaan erikoistuneelta Twitter-käyttäjä Aggiornamenti Lumialta. Twitterissä julkaistun viestin mukaan Xboxin verkkopalveluun on äskettäin lisätty Ubisoft+ -palvelun logo. Logon lisäämisestä ei voida vielä päätellä palvelun julkaisuajankohtaa, mutta se kertoo palvelun konsolilanseerauksen etenevän.

Ubisoft+ julkaistiin alun perin Uplay+ -nimen turvin vuonna 2019 pc:llä. Palvelu nimettiin kaksi vuotta sitten uudelleen Ubisoft+:ksi yhtiön brändättyä pelipalveluitaan uudelleen. Ubisoft+-tilaajat pääsevät käsiksi 15 euron kuukausimaksua vastaan käsiksi yli sataan Ubisoft-peliin ja niiden lisäsisältöön. Peliarkiston sisällön lisäksi Ubisoft+-tilaajat pääsevät käsiksi myös uusiin Ubisoft-julkaisuihin.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa