Ubisoftin toimitusjohtaja vihjailee Splinter Cell -pelien palaavan mahdollisesti eri muodossa / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoftin toimitusjohtaja vihjailee Splinter Cell -pelien palaavan mahdollisesti eri muodossa

13.08.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
7
Ubisoft, Yves Guillemot, Splinter Cell,

Splinter Cell -fanit ovat odottaneet jo vuosia kuumeisesti uutta tietoa pelisarjan seuraavasta osasta, ja nyt Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot on antanut hieman siimaa nälkäisille.

Kiinalaiselle GamerSky-lehdelle antamassaan haastattelussa Guillemot vahvisti uuden Splinter Cell -projektin olevan kehitteillä, mutta ettei fanien kannata kuitenkaan odottaa kaikkein perinteisintä Splinter Cell -kokemusta.

– Kokeilemme uudenlaisia kokeiluja, mutta eri alustoilla. Työskentelemme parhaillaan pelisarjan parissa, jotta voisimme palata siihen jossain vaiheessa. Emme voi kertoa milloin, koska nämä vaativat aina aikaa. Joudumme etsimään joka kerta oikeanlaisen kokemuksen suurta paluuta varten, Guillemot kertoo.

Eri alustat tuntuisivat viittaavan perinteisten konsolijulkistusten lisäksi myös mobiililaitteisiin. Ubisoft julkisti E3-messuille Tom Clancyn universumiin sijoittuvan Elite Squadin, jossa nähdään myös monen muun hahmon tapaan Splinter Cellistä tuttu Sam Fisher.

Aiemmin toukokuussa myös Julian Gerighty mainitsi työskentelevän uuden Splinter Cell -pelin parissa, mutta Ubisoftin viralliset kanavat ilmoittivat tuolloin, ettei yhtiöllä ole mitään julkistettavaa.  

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Mikä tämä tarve on raiskata hyvät vanhat pelisarjat tekemällä niistä jotain pelin puolikkaita kännyköille vai ovatko nämä kännykkäpelien tekijät niin saamattomia että eivät osaa tehdä uusia sarjoja.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

^ Sanopa muuta. Vanhan pelisarjan nimen käyttämisestä ei ole edes mitään hyötyä.

Näiden kännykkäpelien pääkohderyhmää ovat 12-vuotiaat iskän luottokorttia vinguttavat pennut, jotka eivät ole kyseisestä pelisarjasta aiemmin kuulleetkaan. Uuden Commander Keenin ja Command & Conquerin vastaanotosta taas voi päätellä jotain siitä, miten sarjan vanhat fanit suhtautuvat uuteen suuntaan.

Jos sarja pitää rebootata, tehkää se kunnolla älkääkä yrittäkö lypsää helppoa rahaa vanhan tutun nimen maineella. Se ei toimi.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Ei taida Ubisoft osatata reboottaamaan peliä jos katsoo miten kauan Beyond Good and Evil 2 on ollut kehitys limbossa

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Laittakaa switchille kolme ekaa! Ostan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eipä tässä mitään ihmeellistä ole. Rahaa pitää tienata ja ilmeisesti ne aiemmat ei ole sitä kauheasti tuoneet. Jos olisi, niin vuosittaisen Call of Dutyn lisäksi olisi vuosittainen Splinter Cell.

Harmi toki kun itsekin mieluusti ottaisin jatkoa. Blacklist ja Conviction olivat hyvää viihdettä.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus frozen

Ei taida Ubisoft osatata reboottaamaan peliä jos katsoo miten kauan Beyond Good and Evil 2 on ollut kehitys limbossa

Ubisoft pähkäilee varmaan vieläkin, miten karttaa avaavat radiotornit olisi implementoitavissa peliin.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus Haerski

[quote="frozen"]Ei taida Ubisoft osatata reboottaamaan peliä jos katsoo miten kauan Beyond Good and Evil 2 on ollut kehitys limbossa[/quote]
Ubisoft pähkäilee varmaan vieläkin, miten karttaa avaavat radiotornit olisi implementoitavissa peliin.

Voipi olla :)

Nostoja