Ubisoftin toimitusjohtaja vihjailee Splinter Cell -pelien palaavan mahdollisesti eri muodossa

Yves Guillemot vihjailee erilaisten Splinter Cell -kokeilujen olevan kehitteillä.

13.8.2019 10:16

Splinter Cell -fanit ovat odottaneet jo vuosia kuumeisesti uutta tietoa pelisarjan seuraavasta osasta, ja nyt Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot on antanut hieman siimaa nälkäisille.

Kiinalaiselle GamerSky-lehdelle antamassaan haastattelussa Guillemot vahvisti uuden Splinter Cell -projektin olevan kehitteillä, mutta ettei fanien kannata kuitenkaan odottaa kaikkein perinteisintä Splinter Cell -kokemusta.

– Kokeilemme uudenlaisia kokeiluja, mutta eri alustoilla. Työskentelemme parhaillaan pelisarjan parissa, jotta voisimme palata siihen jossain vaiheessa. Emme voi kertoa milloin, koska nämä vaativat aina aikaa. Joudumme etsimään joka kerta oikeanlaisen kokemuksen suurta paluuta varten, Guillemot kertoo.

Eri alustat tuntuisivat viittaavan perinteisten konsolijulkistusten lisäksi myös mobiililaitteisiin. Ubisoft julkisti E3-messuille Tom Clancyn universumiin sijoittuvan Elite Squadin, jossa nähdään myös monen muun hahmon tapaan Splinter Cellistä tuttu Sam Fisher.

Aiemmin toukokuussa myös Julian Gerighty mainitsi työskentelevän uuden Splinter Cell -pelin parissa, mutta Ubisoftin viralliset kanavat ilmoittivat tuolloin, ettei yhtiöllä ole mitään julkistettavaa.  

Lähde: Game Informer

Lisää luettavaa