Ubisoftin yllätystasoloikan jatko-osa siintää täsmälleen kuukauden päässä

Yllättäen Ubisoftila viime vuonna ulos saatu Grow Home saa jatkoa Grow Up -pelin voimin niinkin pian kuin kuukauden päästä.

16.7.2016 02:01

Kuukausi sitten E3-messuilla paljastunut tasoloikkaseikkailu Grow Up julkaistaan Euroopassa ja Amerikassa 16. elokuuta, Ubisoft on vahvistanut.

Peli on tarkoitus julkaista tällä kertaa samanaikaisesti sekä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle että pc:lle, kun aikoinaan sen edeltäjä Grow Home saatiin ensiksi vain pc:lle. Grow Home oli alkujaan tosin varsin epätavanomainen Ubisoft-peli muutenkin, sillä se oli saanut syntynsä Ubispoft Reflectionsin sisällä kehitettynä hupiprojektina, jonka yhtiö päätti lopulta laittaa ulos kaupallisena tuotteena varsin vähäisen ennakkohehkutuksen kera.

Tähän mennessä saatujen tietojen perusteella Grow Upin pitäisi olla varsin samanlainen teos kuin edeltäjänsäkin, mitä nyt vain suurempi kaikin tavoin. Myös Grow Upissa pelaajat pääsevät siis seikkailemaan ilmojen halki hyvin fysiikkavetoisten tasoloikintamekaniikkojen ja erilaisten apuvälineiden tukemana.

Ohessa muistutuksena pelin E3-traileri.

Lähde: UbiBlog

Lisää luettavaa