UFC 4 on nyt virallista – iskuja vaihdellaan PS4:llä ja Xbox Onella elokuussa / Uutiset / pelaaja.fi

UFC 4 on nyt virallista – iskuja vaihdellaan PS4:llä ja Xbox Onella elokuussa

11.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
ufc, UFC 4, ea, EA Sports, vapaaottelu, nyrkkeily, Anthony Joshua, Tyson Fury

Electronic Arts on julkistanut virallisesti uusimman vapaaottelupelinsä UFC 4:n. Sarjan viimeisin osa nähdään 14. elokuuta sekä PlayStation 4:llä että Xbox Onella, joskin EA Access -pelaajat saavat siihen pääsyn jo viikkoa aikaisemmin.

Uuden pelin hehkutetaan laittavan pelaajan omat taistelijahahmot kaiken keskiöön, mitä tuetaan hajanaisilla rakenteellisilla ja järjestelmällisillä uudistuksilla. Uratilassa omalle hahmolle luvataan kokonaan uusia keinoja rakentaa näiden taustarinaa ja myös ihmissuhteilla on merkitystä kumppanuuksien ja kilpatilanteiden syntymisessä. Tehtävissä olevilla valinnoilla EA lupaa, että kaikki urapelikerrat ovat aina hieman erilaisia.

Noin muuten odotettavissa on uusiksi laitettuja mattomekaniikkoja, tuoreita taisteluympäristöjä ja läpi eri tilojen kantautuva etenemispisteytys. Fiilistelevä ensitraileri on nähtävissä alta.

Ilmeisesti tulossa on vielä myös uuden sukupolven versiot, sillä amerikkalainen ikärajaorganisaatio ESRB on tarkastanut ikäluokituksen myös PS5- ja Xbox Series X -pelaajia varten.

Lähde: EA, ESRB

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shanghai Kid kuva
Shanghai Kid

Pettymys oli ainakin tämä traileri. Animaatiot, grafiikat ym. näytti aivan edelliseltä versiolta, katutappelumeininki menee jo vähän liian lennokkaaksi ja minusta nyt aivan turhaa vapaaottelupeliin nyrkkeilijöidä tuoda. UFC 3 oli itselle jo pettymys, kun se meni enemmän combojen opetteluun ja peli oli niin sanotusti ennalta purkitetun oloinen. Toivoisin vaparipelien olevan enemmän dynaamisia.

Käyttäjän Pupukello kuva
Pupukello

On kyllä loppunut kiinnostus näihin UFC peleihin jo pari peliä sitten. Mihin se loistava varsinainen nyrkkeilypeli sarja hävisi? Siitä voisi innostua. Tätä UFC:tä voisin harkita seuraavan kerran ehkä kun oikea seuraavan sukupolven peli saapuu.