Ulalaa! Dreamcast-klassikko Space Channel 5 palaa PS4:llä loppukuusta / Uutiset / pelaaja.fi

Ulalaa! Dreamcast-klassikko Space Channel 5 palaa PS4:llä loppukuusta

10.02.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Space Channel 5 VR Kinda Funky News Flash!, Space Channel 5, Kinda Funky News Flas, Grounding, Sega, rytmi, julkaisupäivä, 26. helmikuuta

Tähtireportteri Ulala tanssii ihmiskuntaa uhkaavia alieneja vastaan taas 26. helmikuuta alkaen. Tuolloin PlayStation 4:lle tuodaan virtuaalitodellisuudessa toimiva Space Channel 5 VR Kinda Funky News Flash!, jonka on tehnyt entisistä Sega-kehittäjistä koostuva Grounding Inc.

Rytmikäs tanssiminen tapahtuu uudessa pelissä Move-ohjainten varassa, eli muukalaisille laitetaan luu kurkkuun nyt ihan fyysisesti heiluen. Varsinaisesti Ulalaa ei tällä kertaa myöskään ohjailla, vaan pelaajan roolina on toimia tämän rinnalla heiluvana aloittelevana toimittajana. 

Pelaamaan Space Channel 5 VR päästään niin tarinatilassa, virtuaalitodellisuusaloittelijoille suunnatussa Arcade-tilassa kuin kestävyyttä kysyvässä sadan tanssin Trial Dance -moodissa.

Tulossa Space Channel 5 VR on vielä myös pc:n virtuaalitodellisuusvisiireille. Kyseiselle versiolle ei ole annettu vielä kuitenkaan päiväystä.

Lähde: Space Channel 5 VR (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja