Ulkoisesti ja sisäisesti lumoava Ori and the Blind Forest on jo voitollinen ilmestys / Uutiset / pelaaja.fi

Ulkoisesti ja sisäisesti lumoava Ori and the Blind Forest on jo voitollinen ilmestys

10.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Maaliskuussa Xbox Onelle ja pc:lle rantautunut Ori and the Blind Forest seilailee hyvin lupaavilla vesillä vastaanottonsa suhteen. Sen ohella, että peli on saanut kovasti kehuja pelaajilta, on sen kehittäneen Moon Studiosin pomo Thomas Mahler nyt myös vahvistanut, että peli alkoi tehdä myynneillään voittoa jo ensimmäisen viikkonsa jälkeen.

Moon Studios ei olekaan aikeissa jäädä laakereilleen lepäämään. Mahlerin mukaan sillä on parhaillaan uunissa muhimassa viisi erilaista potentiaalista projekti-ideaa, joiden joukkoon mahtuu sekä isoja että pieniä tuotoksia. Moon Studios on myös kasvamassa, sillä se on ryhtynyt hankkimaan lisää väkeä "virtuaaliseen toimistoonsa", jonka kehittäjät työskentelevät eri puolella maailmaa.

Ori and the Blind Forestin taru ei sekään ole vielä ohi. Lähitulevaisuudessa peli on määrä saada vielä myös Xbox 360:lle, minkä jälkeenkin Ori-nimi ei välttämättä unohdu. Mahlerin mukaan pelin julkaissut Microsoft on ollut myös nimittäin erittäin iloinen sen myynneistä.

Lähde: NeoGAF

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Muistaakseni jossain aiemmassa peliin liittyvässä uutisessa pohdinkin että miksei tätä muka ole voitu tehdä myös vanhemmalle konsolille. Samaa olen pohtinut usean muunkin, yleensä latauspelin, kohdalla. Toki on halu siirtää porukka ostamaan uudempi rauta mutta itse kun ostin ensin PS4:n, niin One odottelee sopivampaa ostohetkeä, joka on luultavasti jossain vuosien päässä kun saa jonkun toisen (X360/PS3) konsolin tarjonnan ensin jotakuinkin pelattua. Näin ollen ei tätä uutisen teosta pääse ihan heti Onella pelailemaan, joten nyt onkin loistavaa että tulee myös vanhemmalle raudalle versio tästä. Ostoon menee melko varmasti.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tämäpä meneekin sit heti ostoon, kunhan sen Oneboksin ensin hommaan.

Käyttäjän Nisupulla kuva
Nisupulla

Katselin tästä Xbox One streamia päivää ennen julkaisua ja harmittelin, kun oletin tämän olevan Onen yksinoikeuspeli. No heidän kotisivuiltaan selvisi että peli olisi myös tulossa steamiin, ja peräti seuraavana päivänä. Se oli hieno asia se. Nautin tästä pelistä suuresti.

Nostoja