Ulkoisten kovalevyjen aikakausi alkaa Xbox Onella

Xbox Onelle kesäkuussa saapuva päivitys tekee konsolista yhteensopivan ulkoisten kovalevyjen kanssa. Myös oikeita nimiä aletaa tukemana käyttäjäprofiilien yhteydessä.

21.5.2014 16:18

Microsoft on tuomassa Xbox Oneen pari kappaletta toivottuja ominaisuuksia tulevan kesän aikana. Kesäkuussa konsoliin ilmestyvän päivityksen on jo ennalta tiedetty muokkaavan Xbox Live -palvelua uuteen kuosiin, mutta nyt tiedossa on, että samalla se on tuomassa konsoliin tuen myös ulkoisille kovalevyille sekä käyttäjäprofiilien yhteydessä käytettäville pelaajien oikeille nimille.

Ulkoisia kovalevyjä Xbox One kykenee hyödyntämään päivityksen jälkeen kahta kappaletta kerralla. Minimivaatimuksena on, että kytkettävässä kovalevyssä on vähintään tilaa 256 gigatavua ja että siinä on USB 3.0 -tuki.

Ulkoiselle kovalevylle voi säilöä esimerkiksi niin pelejä, sovelluksia kuin pelien laajennuksiakin, kunhan kovalevy on ensin formatoitu Xbox Onea varten. Käyttöönoton jälkeen kovalevyn voi myöhemmin kytkeä myös esimerkiksi kaverin Xbox Oneen, mikä sallii jo aiemmin ladattujen pelien suoran peluun toisella konsolilla, mikäli pelit omistava henkilö on muistanut vain kirjautua konsolille omalla Xbox Live -tunnuksellaan.

Mitä tulee oikeiden nimien käyttöön pelaajaprofiileissa, ei ominaisuutta ole luonnollisesti pakko missään vaiheessa hyödyntää. Halutessaan varsinaiseen Xbox Live -tunnukseensa voi esimerkiksi kavereilleen kuitenkin jatkossa selkeyden vuoksi merkitä, että millainen aito nimi varsinainen nimimerkin takana piileekään.

Oikeat nimet eivät näy peleissä muille pelaajille.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa