Ulottuvuuksien rajat rikkoutuvat näyttävään malliin – The Plucky Squire on uutuuspeli entiseltä Pokémon-suunnittelijalta

Tulossa ensi vuonna konsoleille ja pc:lle Devolverin julkaisemana.

10.6.2022 18:17

Tyylikäs toimintaseikkailupeli The Plucky Squire on paljastunut uutuuttaan yhä kiiltävältä All Possible Futures -studiolta.

Peli sai ensiesittelyn oheiselle trailerilla, joka antaa ensin ymmärtää, että kyseessä olisi satukirjan muotoon puettu värikylläinen 2D-peli. Trailerin lopussa katsojaa odottaa kuitenkin käänne, kun pelihahmo hyppääkin kirjasta ulos kolmiulotteiseen maailmaan. Luvassa on siis sekä hahmon sivulta että takaa kuvattuja pelillisiä hetkiä, joiden on määrä tarjota myös vaihtelua erinäisten minihaasteiden, kuten nyrkkeilyn ja rakettireppulentelyn merkeissä.

Projektia vetävät Sword of Dittosta ja Stealth Incistä aiemmin tuttu Jonathan Biddle sekä Game Freakilla pitkään vaikuttanut James Turner. Aiemmin Turner onkin esimerkiksi niitänyt mainetta Pokémon-hirviöiden ja -hahmojen suunnittelijana sekä Pokémon Swordin ja Shieldin taidepuolen johtajana. Hän myös toimi Tembo: The Badass Elephantin ja HarmoKnightin ohjaajana.

Tarkoituksena The Plucky Squire olisi julkaista ensi vuonna PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, Switchille ja pc:lle. Pelin julkaisee Devolver Digital.

Lisää luettavaa