Ulottuvuusräiskintää ja erikoista kilpa-ajoa – tässä heinäkuiset PS Plus -pelit / Uutiset / pelaaja.fi

Ulottuvuusräiskintää ja erikoista kilpa-ajoa – tässä heinäkuiset PS Plus -pelit

1.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Sony valmistautuu päivittämään PlayStation Plus -peliensä tarjontaan jälleen ensi viikolla. Mikäli hallusta löytyy siis Plus-jäsenyys, voi piakkoin haltuunsa ilman lisäveloitusta saada niin lisää räiskintäpelattavaa, erikoista kilpa-ajelua, hiippailua kuin myös sateessa juoksentelua.

Heinäkuun Plus-pelit alustoineen ovat:

  • Rocket League (PS4)
  • Styx: Master of Shadows (PS4)
  • rain (PS3)
  • Mousecraft (PS4, PS3, Vita)
  • Geometry Wars 3: Dimensions Evolved (Vita)
  • Entwined (PS4, PS3)

Uusin Plus-pelikattaus saadaan jakoon 7. heinäkuuta eli jo tulevana tiistaina. Siinä missä PlayStation Plus -pelit saapuivatkin Eurooppaan aiemmin aina uuden kuun ensimmäisen keskiviikon tienoilla, päivittää Sony jatkossa Euroopassakin tarjontansa nyt aina tiistaisin.

Vielä kirjoitushetkellä lataamassa ehtii käydä niin Metal Gear Solid V: Ground Zeroesin, Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Editionin, Call of Juarez: Gunslingerin, Cloudberry Kingdomin, Futuridiumin kuin myös Super Exploding Zoon.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

On tuossa muutama joita en ole pelannut. Ihan ok:t, vaikkei isoja olekaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Styx ehdottamasti testiin. Harkitsin ostoakin joskus mutta ei ollut vielä uudempia konsoleita hallussa ja jotain vikoja pelistä tuntuu löytyvän mutta ehdottamasti nyt testiin. Yleensä annan peleille paljon anteeksi, joten saa olla isompia ongelmia ettei vähintäänkin läpi jaksaisi pelata.

Rocket League vaikuttaa myös peliltä, joka voi olla ainakin hetken ajan hauskaa pelailua. En usko että kuitenkaan tulee kovin kauheasti aikaa käytettyä sen parissa.

Mousecraft näytti myös sellaiselta puzzleilulta, että pitää vähintään testiin laittaa.

rain toki pitää myös testailla läpi, vaikka tuntuu oudolta palata PS3:n pariin. Siellä tosin olisi myös Puppeteer yhä kesken.

Miksi Entwined on videolla PSVita-peli mutta uutisessa "PS4, PS3"? Sitäkin voisi testata mikäli ei ole vain Vitan pelejä, vaikka tuskin tuo kovin kauaa innostaa kahden tatin kikkailullaan.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Styxiä täytyy kokeilla. Muuten pitäis vissiin lopettaa ale pelien ostaminen kokonaan ko näyttävät järestään tulevan Plussaan myöhemmin. Sama vanha virsi.

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Rocket leaguen olin itse asiassa aikeissa ostaa ihan julkaisussa, mutta hyvä näin! Mousecraft ja Styx: Master of Shadows ovat täysin uusia tuttavuuksia. Ensimmäiseksi mainittu vaikutti todella hauskalta. Geometry Wars 3 Vita versio menee lataukseen automaattisesti. Loistava kuukausi!

Käyttäjän Matullica kuva
Matullica

Mitä Pelejä? Koskaan kuullukkaan näistä mitään..

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Matullica

Mitä Pelejä? Koskaan kuullukkaan näistä mitään..

Sitten et ole seurannut uutisia ja E3 tyylisiä kunnolla.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa
Lainaus käyttäjältä Matullica

Mitä Pelejä? Koskaan kuullukkaan näistä mitään..

Eikö tämä ole nimenomaan hyvä asia? "Ilmaiseksi" kun näitä saa kokeilla niin eikö tämä ole sitä hienoa low risk-highreward-tyylistä touhua.

Pelit itsessään toki heikkoja joten aika vahvasti makuasioita jos näistä sattuu pitämään.

Käyttäjän Marcus_M_Fenix kuva
Marcus_M_Fenix

On näemmä mennyt psn puolella pelkästään näihin pikku Indie räpellyksiin nämä kuukausittaiset vuokraus pelit, mutta sehän on taas pelkästään hyvä juttu. Toista se oli sillon kun Xbl puolen tarjonta oli heikompaa.

Nostoja