Ultima-luoja Richard Garriottin tuleva Shroud of the Avatar esittelee maailmaansa kahdella uudella trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Ultima-luoja Richard Garriottin tuleva Shroud of the Avatar esittelee maailmaansa kahdella uudella trailerilla

18.03.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1

Portalarium Games on julkaissut Shroud of the Avatar: Forsaken Virtuesista kaksi uutta traileria, jotka esittelevät tarkemmin pelin maailmaa ja yhteistyötilaa.

Shroud of the Avataria kuvaillaan Ultima-pelisarjan henkiseksi perijäksi, jossa pelaajat pääsevät seikkailemaan valtavassa fantasiamaailmassa. Peliin luvataan myös craftausta, asunnonrakennusta, virtue-järjestelmä sekä monia muita ominaisuuksia.

Tuotannon puikoissa on legendaarisesta roolipelisarjasta vastannut Richard Garriott. Tarinan on käsikirjoittanut puolestaan Tracy Hickman, joka on kirjoittanut Dragonlance-kirjoja.

Ensimmäinen traileri esitteleekin kaksikon luomaa fantasiamaailmaa, joka näyttäisi tarjoavan niin vaihtelevia ympäristöjä kuin genreen tuttuja hirviöitä lohikäärmeistä lähtien.

Toinen traileri keskittyy puhtaasti pelin yhteistyötilaan. Shroud of the Avatar sisältää tekijöiden mukaan valikoivan moninpelin, jonka avulla peliä voi pelata joko yksin, yhdessä kavereiden kanssa tai täysiverisen MMORPG:nä.

Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues on pelattavissa peliä rahoittaneille Early Access -versiona.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

Hyvältä näyttää :)

Nostoja