Ultima-roolipelien esi-isä saatavilla pc:lle nyt ilmaiseksi

GOG.comista voi nyt napata ilmaiseksi Akalabeth: World of Doomin, joka tunnetusti oli Ultima-luoja Richard Garriotin ensimmäisiä pelejä.

27.12.2014 04:45

Pelilatauskauppa GOG.com on lisännyt tarjontaansa jälleen yhden ilmaiseksi ladattavan pelin. Tästä viikosta alkaen niin Windows-, Mac- kuin myös Linux-koneelleen hankkia on voinut erääksi maailman vanhimmaksi roolipeliksi luokiteltavissa olevan Akalabeth: World of Doomin.

Vuonna 1979 alkujaan harrastelijaprojektina valmistunut Akalabeth on itse legendaarisen pelisuunnittelijan Richard Garriottin eräs varhaisimmista peleistä. Se on edeltänyt jopa ”Lord Britishin” klassista Ultima-sarjaa, joskin monet ovat mielellään tituleeranneet pelin suosiolla Ultima 0:ksi.

GOGin version pelistä voi napata esimerkiksi sen tuotesivun kautta.

Akalabeth ei ole ainut Ultima-sarjaan kytköksissä oleva peli, jota GOG on vuosien varrella tarjoillut pelaajille ilmaiseksi. Parhaillaankin palvelun kautta itselleen voi käydä veloituksetta nappaamassa niin Ultima IV: Quest of the Avatarin, World of Ultima: The Savage Empiren kuin myös Ultima: Worlds of Adventure 2: Martian Dreamsin.

Lähde: GOG.com

Lisää luettavaa