PlayStation 4 -pelaajatkin voivat pian ottaa osaa Ultra Street Fighter IV -karkeloihin. PlayStation Blog -sivuston amerikkalainen osasto on vahvistanut, että uusin versio pelistä saadaan länsimaisille markkinoille viikon 22 aikana, eli Eurooppaan se rantautunee 27. toukokuuta.

Amerikassa Ultra Street Fighter IV:n PlayStation 4 -versiosta saadaan pulittaa 25 dollaria, mikä Euroopassa kääntynee 25 euroon. PlayStation 4:llä peli sisältää tietysti kaiken sen, mitä Ultra Street Fighter IV:ltä on voinut jo aiemmilla alustoilla odottaa, minkä lisäksi kaikki mahdollinen pelin lisäsisältö eri pukuineen kaikkineen on samalla myös ujutettu mukaan pakettiin.

Minkäänlaista fyysistä versiota uusimmasta Ultra Street Fighter IV:stä ei kuitenkaan kannata odottaa. Suunnitelmissa Sonylla ja Capcomilla on tuoda peli PlayStation 4:lle vain digitaalisessa muodossa.

Uusimman Ultra Street Fighter IV -version käännöksestä on vastannut yhdysvaltalainen Other Ocean Interactive, joka on tullut aiemmin tutuksi muun muassa hiljattain Xbox Onelle saapuneesta #IDARBista. Sonyn mukaan Other Ocean on huomioinut uusimpaa versiota kehittäessään fanien antaman palautteen ja eliminoinut näin ollen Ultra Street Fighter IV:n PlayStation 3 -versiossa vaanineen pienen komentoviiveongelman, jonka kovimmat Street Fighter -pelaajat olivat pelistä löytäneet.

Toki Street Fighter V on edelleen myös kehitteillä PlayStation 4:lle ja pc:lle. Pelin on odotettu saapuvan kauppoihin ensi vuoden kevään tienoilla.

Lähde: PlayStation Blog US

Lisää luettavaa