Joukko uusia mekaniikkoja on tekemässä tuloaan neljännen Street Fighterin maailmaan Ultra Street Fighter IV:n myötä. Ensi vuodelle kehitteillä oleva versio on esittelemässä sekä Ultra Combo Doublen että Red Focus Attackin.

Ultra Combo Doublen saapumisen myötä pelaajat voivat nyt hahmoja valitessaan ottaa taistelijalleen kerralla käyttöön kummatkin tämän Ultra Combo -hyökkäykset. Näin ollen pelaajalla on käytännössä enemmän vaihtoehtoja toimia taisteluissa, mutta vastaavasti kyseiset Ultrat eivät kuitenkaan ole enää niin voimakkaita kuin heillä, jotka tyytyivät vain yhden hyödyntämiseen.

Red Focus Attack nimensä mukaisesti vie puolestaan Focus-iskun konseptia hieman pidemmälle. Super-mittaria syövä isku on käytännössä muuten kuin aikaisempi vastineensa, mitä nyt tällä kertaa se pystyy imemään useampia perusiskuja.

Ohessa muutoksia esittelevä video. Sen yhteydessä Capcom on samalla ilmoittanut valmistautuvansa tuomaan Ultra Street Fighter IV:n pelaajien testiin saadakseen palautetta ottamistaan suunnista.

Lähde: Capcom-Unity

Lisää luettavaa