Ultronin uhka palaa taas loppuvuodesta – Marvel vs. Capcom: Infinite sai julkaisupäivän ja uuden trailerin

Ultron ja Sigma lyövät hynttyyt yhteen Marvel vs. Capcom: Infinitessa syyskuussa.

25.4.2017 17:54

Capcom on nostanut pöydälle varsin mukavan joukon uusia yksityiskohtia Marvel vs. Capcom: Infinite -mätkinnästään.

Ensinnäkin pelin julkaisupäiväksi on paljastunut niin Xbox Onella, PlayStation 4:llä kuin Windows-koneillakin 19. syyskuuta. Joukko uusia hahmoja on samalla vahvistunut peliin. Jo aiemmin julkistetun kuuden taistelijan lisäksi mukaan mittelöintiin ovat liittyneet nyt Chris Redfield, Strider Hiryu, Chun-Li, Rocket Raccoon, Hawkeye, Thor, Hulk ja Ultron.

Ultron nähdään samalla osittain pelin tarinan pahiksena. Hahmo on päätynyt yhdistämään voimansa nimittäin Mega Man X -pahis Sigman kanssa sulauttamalla voimansa kirjaimellisesti yhteen ja luomalla uuden Ultron Sigma -entiteetin.

Myös Marvel vs. Capcom: Infiniten lisäsisältösuunnitelmista on samalla alettu puhua. Tarkoituksena peliin on saada julkaisun jälkeen ainakin kuusi uutta hahmoa, joista Sigman on vahvistettu olevan ensimmäinen. Näistä kyseisiä hahmoja varten Capcom onkin myymässä kausikorttia, joka kuuluu osaksi pelin noin 90 euron hintaista Deluxe-erikoisversiosta.

Isompi keräilyversio on sekin toki tulossa vielä Marvel vs. Capcom: Infinitesta. Kyseessä on 200 euron paketti, johon isketään mukaan dioraamasetti ja LED-valaistuja ikuisuuskiviä.

Ohessa tuore tarinatraileri.

Lähde: Capcom Unity

Lisää luettavaa