Uncharted 4: A Thief's End sai julkaisupäivän – tässä PS4-yksinoikeuden erikoisversiot / Uutiset / pelaaja.fi

Uncharted 4: A Thief's End sai julkaisupäivän – tässä PS4-yksinoikeuden erikoisversiot

31.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

PlayStation 4:n yksinoikeusseikkailu Uncharted 4: A Thief's End saa maailmanlaajuisen julkaisunsa 18. maaliskuuta. Naughty Dog ja Sony virallistivat asian tänään maanantaina paljastaen samalla pelistä myös kaksi fyysistä erikoisversiota.

Erikoisversioista maltillisempi on ihan vain Special Editioniksi kutsuttu paketti. Itse pelin ohella se sisältää 48-sivuisen taidekirjan, metallikannet pelille, tarroja sekä Naughty Dog -pisteitä, joilla pelaajat voivat ostaa esineitä Uncharted 4:n moninpelissä.

Mittavin erikoisversioista on vuorostaan Libertalia Collector's Edition. Se sisältää kaiken edellä mainitun sekä myös 12 tuuman kokoisen Nathan Drake -patsaan ja läjän asusteita ja vastaavia kosmeettisia lisiä Uncharted 4:n moninpeliin. Pääseepä paketin ostamalla PS4:lleen asettamaan myös Uncharted 4 -aiheisen dynaamisen teeman.

Fyysisten versioiden lisäksi Uncharted 4:stä saadaan myyntiin myös kaksi digitaalista versiota. Nämä ovat Digital Standard Edition ja Digital Deluxe Edition. Molemmilla mukaansa saa sekä lisäasusteita Uncharted 4:n moninpeliin että myös Naughty Dog -pisteitä. Deluxe Editionin ostaville mukaan annetaan lisäksi myös Uncharted 4:n eräänlainen Triple Packiksi kutsuttu kausikortti. Jälkimmäiseksi mainittu päästää ajan myötä käsiksi Uncharted 4:ään suunnitteilla olevaan yksinpelilaajennukseen sekä kahteen moninpelipakettiin, jotka laajentavat pelin verkkopuolta ainakin uusilla esineillä.

Triple Packia tullaan luonnollisesti myymään myös erikseen.

Jos Unchartediin ei ole vielä tutustunut, tuo Sony vielä tämän vuoden aikana PlayStation 4:lle Uncharted: The Nathan Drake Collectionin, joka pakkaa sisäänsä koettavaksi kaikki PlayStation 3:n Uncharted-yksinpelit parannetussa kuosissa. Paketti saa julkaisunsa 7. lokakuuta.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän TmuHD kuva
TmuHD

voi jummijammi

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Oh là là!

Käyttäjän Jonttu_ kuva
Jonttu_

Olisi Special Edition kiinnostanut, mutta Sony tykkää pilata lähes kaikkien yksinoikeuksiensa erikoisversiot noilla järjettömän rumilla steelbook-kansilla. Noh, taitaa sitten mennä ihan perusversio ostoon.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Special Editionin voisi ostaa mikäli hinta on kohdallaan ja eivät ehdi mennä ennen kuin jaksaa tilauksen pistää sisään. Ei siis mikään ihan pakollinen mutta kivahan tuo olisi. Eipä muutenkaan ole pitkään aikaan ostanut mistään erikoisversiota.

Ja ne isommat paketit mitä on ostanut alennuksesta patsaineen päivineen, ovat aika turhakkeita. Pari kertaa katsoo läpi ne ja sitten ne jää pakettiin. Ja jos jotain sarjista on mukana niin aina se on se "part 1", joka loppuu cliffhangeriin. Pistäisivät samalla mukaan testipakkaus heroiinia niin sitäkin olisi sitten pakko ostaa lisää.

Lainaus käyttäjältä Jonttu_

-- Sony tykkää pilata lähes kaikkien yksinoikeuksiensa erikoisversiot noilla järjettömän rumilla steelbook-kansilla.

Yksi tärkeimmistä syistä hankkia erikoisversio on steelbook-kannet.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Näitä tekisi mieli pelata. The Last Of Us vakuutti minut Naughty Dogin taidoista. Mahtava peli.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hyvä julkaisuajankohta. En keksi nyt muita must have pelejä jotka julkaistaisiin tuolloin.

Näin keräilijänä täytyy mennä tuolla normaalilla fyysisellä tai korkeintaan tuolla special editionilla.